Radonjić otkrio razlog poraza Zvezde od Budućnosti!
Foto: Fonetap

bilo je evidentno

Radonjić otkrio razlog poraza Zvezde od Budućnosti!

- Čestitke Budućnosti na pobedi i na dobroj igri. Od samog starta se videlo da postoji razlika u energiji, trčanju... Nismo uspeli da uhvatimo dobar ritam, bilo je dosta dekoncentracije. Imamo ogromnu potrošnju, to je bilo posebno očigledno
Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle poraza od Budućnosti (63:57) u drugom meču polufinala ABA lige da je presudila evidentna razlika u energiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Podgoričani su na svom terenu uspeli prvi put ove sezone da savladaju branioca jadranskog trona i da se izbore za majstoricu, 4. aprila u Beogradu.

- Čestitke Budućnosti na pobedi i na dobroj igri. Od samog starta se videlo da postoji razlika u energiji, trčanju... Nismo uspeli da uhvatimo dobar ritam, bilo je dosta dekoncentracije. Imamo ogromnu potrošnju, to je bilo posebno očigledno - rekao je Radonjić.

Trener Zvezde svestan je da imaju veoma malo vremena do petka i duela sa Uniksom u pretposlednjem kolu Evrolige.

- Već za dva dana igramo protiv Uniksa u Evroligi, potom sledi revanš protiv Budućnosti i borba za ulazak u finale ABA lige. Pokušaćemo da se što bolje spremimo za majstoricu - dodao je Radonjić.

BONUS VIDEO: Džikić savetuje Hečera pre utakmice, da li je to razlog trijumfa Partizana?

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.