VILDOSA OTKRIO ULOGU NEDOVIĆA I NAVIJAČA U TRANSFERU: "Atmosfera koju prave je LUDA, jedva čekam da ih vidim!"
Luka Vildosa, Foto: Starsport©

vidi samo zeleno

VILDOSA OTKRIO ULOGU NEDOVIĆA I NAVIJAČA U TRANSFERU: "Atmosfera koju prave je LUDA, jedva čekam da ih vidim!"

Vildosa je za sajt Panatinaikosa dao opširan intervju u kom se predstavio navijačima

Objavljeno:

KK Crvena zvezda je ostao bez Luke Vildose. Argentinac se porukom, delimično na srpskom, oprostio od crveno-belih, a danas je predstavljen u Atini kao novi igrač Panatinaikosa.

Vildosa je za sajt "Zelenih" dao opširan intervju u kom se predstavio navijačima, koji su ga oduševili.

- Moj osećaj je sjajan. Shvatam da ću od nove sezone nositi istorijski dres Panatinaikosa, osećam se uzbuđeno. Zaista se radujem što ću doći u Atinu i početi da radim sa svojim novim saigračima i trenerima - rekao je na početku Luka Vildosa.

Dobro poznaje ambijent. - Poznajem navijače Panatinaikosa, jer sam igrao u OAKA areni kao protivnik, ali i po video snimcima koji kruže internetom. Atmosfera koju stvaraju je... luda. Oni vole tim i izražavaju ljubav na jedinstven način. Ovo mi se stvarno sviđa i jedva čekam da to doživim. Siguran sam da ću imati sjajnu vezu sa njima.

Luka Vildoza, Luka Vildosa
foto: Starsport©

Zatim je Argentinac istakao lične i timske ciljeve koje želi da ispuni u PAO-u.

- Moji lični ciljevi uvek idu ruku pod ruku sa timskim. Nisam od onih koji vole mnogo velikih reči. Radićemo vredno kao tim i nadam se da ćemo imati veoma dobru sezonu. Mislim da ćemo u novoj godini imati veoma jak tim. Trener Ataman je odličan i veoma iskusan i uspešan trener. On zna kako da natera svoje igrače da igraju preko svojih granica. Veliki sam optimista da ćemo imati dobru sezonu.

Na pitanje da li je razgovarao sa nekim bivšim igračem Panatinaikosa pre nego što je doneo odluku da potpiše, bek je otkrio šta su mu rekli Tanasis Antetokumpo i Nemanja Nedović: - Razgovarao sam sa Tanasisom, kog poznajem iz Milvokija, ali i sa Nedom. Obojica su mi rekli da je Atina prelep grad za život, vreme je odlično, navijači posebno topli, a klub na vrhunskom nivou u svim oblastima. U nekoliko reči, rekli su mi da dođem u Panatinaikos sa sigurnošću da ću provesti tri izuzetne godine.

Nemanja Nedović
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Završavajući svoje izjave, Luka Vildosa je obećao naporan rad i još jednom pomenuo navijače "Zelenih": - Kao što sam ranije pomenuo, ne volim velike reči. Sve što mogu da im obećam je da ću vredno raditi i svaki dan dati sve od sebe da pomognem timu. Navijači Panatinaikosa znaju kako da podrže svoj omiljeni tim i poguraće nas da prevaziđemo naše takmičarske granice. Potrebni su nam na našoj strani u svim utakmicama. Jedva čekam da ih vidim - zaključio je on.

Bonus video:

00:19

Navijači Zvezde sa košarkašima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.