PROPAO MU PLAN: Ataman POLUDEO kada je čuo gde Panter nastavlja karijeru!
Kevin Panter, Foto: Emilija Jovanović

BESAN

PROPAO MU PLAN: Ataman POLUDEO kada je čuo gde Panter nastavlja karijeru!

Trener Panatinaikosa želeo je da napravi jedan od najubojitijih bekovskih parova u Evropi

Objavljeno: 11:03h

Kevin Panter više nije košarkaš Partizana. Kapiten crno-belih je posle osvajanja ABA lige razmatrao nekoliko ponuda evroligaških giganata i odlučio da mu naredni klub bude - Barselona.

Taj potez izazvao je ozbiljno nezadovoljstvo u zelenom delu Atine, naročito kod novog trenera Ergina Atamana koji je imao ideju da Panter bude jedan od centralnih igrača novog projekta.

Kevin Panter će u Barseloni za dve godine zaraditi šest miliona evra (bruto). Iako je delovalo da Barselona ozbiljno "kreše" troškove, odlazak trenera Jasikevičijusa i maltene sigurni odllazak Nikole Mirotića oslobodili su budžet za angažman ubojitog šutera. U međuvremenu iz Grčke stižu insajderske informacije da je Ergin Ataman potpuno izgubio živce zbog ovog poteza dojučerašnjeg Partizanovog kapitena.

Ergin Ataman
foto: Starsport©

Ataman je želeo da Panter bude pokretač "novog Panatinaikosa", koji je ove sezone rešio da pravi drim-tim i bar malo "opere" sramotu nakon katastrofalne sezone u Evroligi, koju su završili na pretposlednjem mestu. Ataman je planirao da upari Pantera i Luku Vildosu i tako napravi jedan od najubojitijih bekovskih parova u Evropi, ali su Katalonci pokvarili posao.

Kako stvari stoje, Panatinaikos će i bez Pantera imati paklen tim, pošto je nova meta Tajler Dorsi iz Fenerbahčea, saznaje Sportal.gr, ali svakako podvlači da je Atamanovo nezadovoljstvo poprilično odjeknulo, prema navodima iz izvora bliskih Zelenima.

BONUS VIDEO:

00:14

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.