NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: Oglasio se najzaslužniji čovek za Jokićev uspeh! (FOTO)
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

srećan

NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: Oglasio se najzaslužniji čovek za Jokićev uspeh! (FOTO)

Bez poznatog menadžera srpski košarkaš ne bi bio tu gde jeste

Objavljeno: 14:40h

Savršen je igrač Nikola Jokić, najbolji na svetu, nema dileme i, posle sedam sezona u NBA osvojio je šampionski prsten.

Podigao je ujedno i trofej namenjen najkorisnijem košarkašu finalne serije. Brojke koje je beležio su neverovatne, a rekordi koje je postavio dugo će se pamtiti.

Momak iz Sombora jedva čeka da konačno završi sa obavezama u SAD, da se ukrca na avion, dođe u Srbiju i svoj grad gde ga čeka prva i najveća ljubav - njegovi konji.

Dok smo se godinama divili Jokiću i gledali kako mimo svoje volje izrasta u superzvezdu, znali smo da iza njega stoji jedan čovek.

Bez njega Nikola Jokić, pored svega što ume i što radi na terenu sa košarkaškom loptom, ne bi bio tu gde jeste.

Miško Ražnatović se oglasio nakon NBA finala.

- Posle večerašnjih 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije i istorijske titule za Nagetse sa impresivnim učinkom u plej-ofu od 16 pobeda i četiri poraza, Nikola Jokić je osvojio trofej za MVP NBA finala plej-ofa 2023! - poručio je popularni menadžer na društvenim mrežama u fotografiju sa Jokićem.

Miško Ražnatović je najzaslužniji za to što je Srbija dobila petog NBA šampiona i jednog od najboljih evropskih igrača svih vremena.

Somborac ima 28 godina i pred sobom još dosta vremena da menja istoriju, postavlja nove rekorde i granice. Trener Majkl Meloun je posle titule najavio velike stvari i pohod na nove uspehe.

Šta god da se desi u budućnosti Miško će biti čovek iz senke, iz drugog plana, ili sa strane ako vam je tako lakše. Baš tako je jednu od dve pobede Denvera u Majamiju - mirno, stajao je iza Jokićeve porodice, zadovoljno se smeškao i aplaudirao.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.