TOTALNA TRANSFORMACIJA: Luka Dončić kakvog do sada nikada niste videli! (FOTO)
Luka Dončić, Foto: Profimedia

fantastično izgleda

TOTALNA TRANSFORMACIJA: Luka Dončić kakvog do sada nikada niste videli! (FOTO)

Režim ishrane slovenačkog košarkaša daje rezultate

Objavljeno: 18:20h

Nekon jedne neslavne sezone sa Dalasom, slovenački košarkaš Luka Dončić se u domovini posvetio napornim treninzima, čiji su rezultati i te kako vidljivi.

Nisu bile retke situacije da se slovenačka NBA zvezda tokom leta totalno opusti, što je umelo da rezultuje time da se na početku sezone pojavi sa nekoliko kilograma viška. Ipak, prema fotografijama koje su se ovih dana pojavile na internetu, sada to neće biti slučaj.

Dončića uskoro očekuje nastup sa reprezentacijom Slovenije na Svetskom prvenstvu, te je košarkaš Maveriksa odlučio da najveću košarkašku smotru dočeka poptuno spreman.

Očigledno da su naporni treninzi i poseban režim ishrane dali rezultate, te se Luka u razmaku od mesec dana porpilično transformisao.

Kada su ga u finišu ligaškog dela sezone ABA lige kamere snimile na tribinama dvorane “Stožice”, gde je posmatrao utakmicu Cedevite Olimpije i Crvene zvezde, činilo se da je Dončić malo dobio na kilaži tokom pauze. Ipak, sada su se na drušvenim mrežama pojavile fotografije koje svedoče o izuzetnoj fizičkoj spremi slovenačkog reprezentativca.

Luka će, po svemu sudeći, u sjajnoj formi dočekati početak priprema za Mundobasket u Japanu, Indoneziji i Filipinima, gde se njegova reprezentacija nada nekoj od medalja.

BONUS VIDEO:

00:33

Dončić posle poraza otišao bez izjave

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.