NE SAD: Navijači Denvera u panici, Jokićev prvi saborac sa ZAVOJEM na šaci! (FOTO/VIDEO)
Nikola Jokić, Džamal Marej i Aron Gordon, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

uf...

NE SAD: Navijači Denvera u panici, Jokićev prvi saborac sa ZAVOJEM na šaci! (FOTO/VIDEO)

Navijači Nagetsa konačno u plej-ofu uživaju jer su im svi asovi zdravi i spremni, pa ih je sada zabrinula slika sa treninga uoči četvrtog meča

Objavljeno:

Denver je brejkom u trećoj utakmici NBA finala sa Majamijem vratio prednost domaćeg terena, a novim brejkom u četvrtoj, došli bi na korak od prve titule u istoriji franšize.

Navijači Nagetsa konačno u plej-ofu uživaju jer su im svi asovi zdravi i spremni, pa ih je sada zabrinula slika sa treninga uoči četvrtog meča.

Džamal Marej, druga zvezda i drugi najbolji strelac ekipe, posle Nikole Jokića, pojavio se sa zavojem oko šake leve ruke.

Za novinare koji prate Denver, Marej je skinuo zavoj i pokazao problem - žuljeve na dlanu leve šake.

Ipak, nisu mu smetali da normalno trenira i šutira (svakako je desnoruk), a zavoj je bio tu samo da spreči pogoršanje blage povrede.

Dakle, Kanađanin će u noći petak na subotu ponovo sa Jokićem biti glavna pretnja po koš domaćeg Hita, nakon što im je u trećem duelu dao 34 poena, a imao je i 10 asistencija.

Bonus video:

01:19

NA PITANJE DA LI ŽELI DA BUDE KAO JOKIĆ, mali košarkaš iznenadio odgovorom i dobio GROMOGLASAN! Rebrača: To je stav za uspeh!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.