ZVEZDA ODLUČILA: Delije mogu da se raduju, besplatan ulaz na finale! (FOTO)
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

saopštenje

ZVEZDA ODLUČILA: Delije mogu da se raduju, besplatan ulaz na finale! (FOTO)

Meč je na programu u petak, 9. juna, a početak je zakazan za 18 časova

Objavljeno: 18:11h

ABA liga i KLS su postigle dogovor, te će prvo biti odigrani mečevi finala srpskog šampionata, odlučeno je na hitnoj sednici ranije tokom dana.

Prvi finalni susret KLS na programu je već u petak, a snage će odmeriti košarkaši Crvene zvezde i FMP-a. Meč će se igrati u hali "Aleksandar Nikolić" sa početkom od 18.00, a tim povodom oglasila se Zvezda, koja je odlučila da obraduje sve navijače i omogući im besplatan ulaz u Pionir.

- Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otvaraju u petak, 9. juna finalnu seriju Superlige Srbije protiv ekipe FMP-a! U takmičenju u kome crveno-beli brane titulu šampiona Srbije, prva utakmica je na programu u petak od 18 časova u hali „Aleksandar Nikolić“, a ulaz na ovu utakmicu za sve navijače našeg kluba biće slobodan - stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo, drugi meč finala KLS-a, igraće se 11. juna u Železniku, dok bi se treća eventualna utakmica igrala dan kasnije, u "Pioniru". Nakon toga, 13. juna će početi finalna serija ABA lige, u kojoj će snage odmeriti Crvena zvezda i Partizan.

BONUS VIDEO:

00:25

Crvena zvezda izlazi na zagrevanje

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.