OPORAVAK TEČE BRŽE OD OČEKIVANOG: Avramović uskoro počinje da trenira sa ekipom!
Aleksa Avramović na meču protiv Real Madrida, Foto: Starsport©

LEPE VESTI

OPORAVAK TEČE BRŽE OD OČEKIVANOG: Avramović uskoro počinje da trenira sa ekipom!

Vidljivo je da u velikoj meri nedostaje timu Željka Obradovića

Objavljeno: 20:01h

Deluje da oporavak beka Partizana Alekse Avramovića ide bolje nego što su prve prognoze najavljivale. Avramović je već imao problema sa istom povredom, samo na drugoj ruci, pa je skoro pola godine proveo van terena, ali deluje da to, srećom, ovoga puta neće biti slučaj.

Ipak, ne očekuje se da će se on u skorijem periodu vratiti na teren. On je nekoliko dana posle povrede u trećoj utakmici serije Top 8 protiv Real Madrida operisan, a ubrzo nakon toga je skinuo gips, da bi posle toga počeo i da trenira lakšim intenzitetom. On još uvek nije počeo da trenira sa ekipom, ali bi čak i to moglo da se desi u narednom periodu. Vidljivo je da Avramović u velikoj meri nedostaje Partizanu i da je energija na parketu kada crno-beli igraju znatno opala.

Evroliga, KK Partizan, Aleksa Avramović, Željko Obradović
foto: Starsport©

Partizan je uspeo bez srpskog beka da izbacio Studentski centar sa 2:1 u seriji, a sada je vreme za jednu od najbitnijih utakmica u sezoni, "majstoricu" u Areni protiv Cedevita Olimpije. Trenutni rezultat polufinalne serije je 1:1, a meč je na programu šestog juna. Ukoliko Partizan uspe da se plasira u finale, videćemo da li će Aleksa Avramović biti u stanju da pomogne Željku Obradoviću i saigračima protiv Crvene zvezde.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.