BRADA SLOMIO SRCE FENOMENALNOM JOKIĆU: Nikola zamalo do tripl-dabla, krah Denvera u infarkt završnici! (VIDEO)
Foto: Profimedia/AP

plej-of sve dalje od nagetsa

BRADA SLOMIO SRCE FENOMENALNOM JOKIĆU: Nikola zamalo do tripl-dabla, krah Denvera u infarkt završnici! (VIDEO)

Nikola je bio sjajan sa 22 poena, 13 skokova i 8 asistencija, ali Denver posle ovog poraza očekuje teška, teška bitka za plej-of
Objavljeno: 05:29h

Nikola Jokić je sinoć odigrao fenomenalnu partiju protiv u gostima protiv favorizovanog Hjustona, i zamalo da donese Denveru pobedu koja bi ih povela čvrsto u pravcu plej-ofa.

Umesto toga, Džejms Harden je uzeo loptu pred kraj utakmice, pri vođstvu Nagetsa od 124:123, predriblao kompletnu odbranu Denvera i položio loptu u koš - 125:124 za Hjuston. Džaba Jokiću 22 poena, 13 skokova i 8 asistencija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najveći dobitnici ove utakmice su košarkaši Portland Trejlblejzersa, koji sada zaostaju samo pola utakmice za Denverom, a do kraja regularnog dela sezone čeka ih neuporedivo lakši raspored.

Da se vratimo na sam kraj utakmice. Dakle, Denver ima napad, i vodi, 124:123. Loptu u svoje ruke uzima veteran Džamir Nelson, i pokušava da bude heroj (kao i mnogo puta ove sezone). Šutira, i promašuje ceo koš. Uzgred, šutira (na silu), dok Jokića pod košem jedan na jedan čuva Džejms Harden. Što znači, za naše čitaoce koji se manje razumeju u košarku, kao da pored Jokića stoji bandera (na koju je neko nakačio bradu), koja samo treba da se zaobiđe, jer se ne pomera.

Loptu hvata Harden, verovatno, budimo iskreni, najbolji ofanzivni igrač NBA, i šeta se kroz odbranu Denvera (sastavljenu, budimo ponovo iskreni, od klinaca i Džamira Nelsona, čija odbrana je na nivou Hardenove), i najlaganije na svetu polaže loptu u koš: 125:124. Evo:

Nastavak na sledećoj stranici:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.