OBRADOVIĆ DAO MIŠLJENJE PRED POČETAK POLUFINALNE SERIJE: "Znamo šta nas očekuje, cilj ostaje isti!"
Željko Obradović, Foto: Starsport©

KREĆE BITKA ZA FINALE

OBRADOVIĆ DAO MIŠLJENJE PRED POČETAK POLUFINALNE SERIJE: "Znamo šta nas očekuje, cilj ostaje isti!"

Zbog velikog interesovanja iz kluba apeluju na sve da navijače da u halu dođu ranije

Objavljeno: 16:28h

U nedelju, 28. maja, Partizan započinje polufinalnu seriju u ABA ligi. Crno-beli će u Štark areni od 19:30 dočekati Cedevita Olimpiju.

U ligaškom delu regionalnog šampionata, sutrašnji rivali su odigrali dve utakmice i oba tima su zabeležila po jednu pobedu. Sada, pred početak polufinalne serije, trener crno-belih Željko Obradović kaže:

- Cedevita Olimpija je tim sa kojim smo u poslednje dve sezone igrali veoma izjednačene utakmice. Praktično, uvek su se te utakmice odlučivale u poslednjim posedima. To je dovoljno iskustvo da znamo šta nas očekuje. Izuzetno dobra ekipa, ali naravno naše ambicije su da u prvoj utakmici ostvarimo povoljan rezultat i da u Ljubljanu odemo sa zabeleženom pobedom i vođstvom u seriji. Cilj ostaje isti, a to je da se plasiramo u finale - istakao je Obradović.

1 / 3 Foto: Starsport©

Alen Smailagić je pred prvi polufinalni duel izjavio:

- Oni su nezgodna ekipa, imaju dobre igrače. Pokazali su se u ligaškom delu sezone. Oni su tim sa kojim mi nemamo baš najbolje iskustvo ali prošli put smo pobedili pa se nadamo istom završetku - poručio je Smailagić.

I za ovaj meč vlada veliko interesovanje navijača Partizana, stoga kub apeluje na sve da u Arenu dođu ranije i tako izbegnu stvaranje gužve na ulazima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.