TRENER DENVERA DOBIO PITANJE O JOKIĆEVOJ BRAĆI: Otkrio kako se osećao u njihovom zagrljaju! (VIDEO)
Nikola Jokić sa braćom, Foto: Starsport©

ZANIMLJIVI ODGOVORI

TRENER DENVERA DOBIO PITANJE O JOKIĆEVOJ BRAĆI: Otkrio kako se osećao u njihovom zagrljaju! (VIDEO)

Meloun je pričao i o tome kada mu je postalo jasno da Denver može dogurati do samog kraja NBA lige

Objavljeno: 14:32h

Trener Denvera Majkl Meloun dao je jedan intervju za ESPN u kom je govorio o svemu onon što je Nagetse "snašlo" poslednjih dana, a to je titula najbolje ekipe na Zapadu i plasman u veliko finale NBA lige gde čekaju boljeg iz duela Majami - Boston (3:2 u seriji).

Na pitanje voditelja kada je shvatio da Denver može da dogura do kraja, Meloun je rekao:

- Vratiću se u decembar, na dan kada smo pobedili Portland. Džamal Marej je pogodio šut za pobedu i mislim da je tada vratio samopouzdanje posle povrede koju je imao. Od tog trenutka, nedugo zatim, preuzelo smo prvo mesto na Zapadu - rekao je Meloun, te se osvrnuo da priče da su ih negativni komentari najviše motivisali za to:

- To što su ljudi pričali da nismo dobri, ili da Nikola Jokić nije dobar da bude MVP, to ne može da vam bude primarna motivacija. Dobro, jeste nas malo motivisalo, ali najvažnije je to što u glavama imamo to da najboljim navijačima na svetu donesemo prvi put pehar.

Osvrnuo se Meloun i na proslavu posle trijumfa nad Los Aneđels Lejkersima, kada se našao u zagrljaju Jokićeve braće - Strahinje i Nemanje!

- To je bila divna proslava. Nakon što sam završio sve na terenu, krenuo sam na tribine da ih nađem. I odjednom, oni su strčali dole. Sledeće što se deilo jeste to da sam bio u vazduhu, kao neko dete. To je ono što volim kod ove grupe, to što provodimo vreme van terena. To je deo naše kulture.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.