OBRADOVIĆ NE ZNA GDE JE, ALI AMERI PRATE SVAKI NJEGOV KORAK: Tristan Vukčević RAZBIO na NBA draft kombajnu! (VIDEO)
Željko Obradović i Tristan Vukčević, Foto: Starsport©

oduševljava 'preko bare'

OBRADOVIĆ NE ZNA GDE JE, ALI AMERI PRATE SVAKI NJEGOV KORAK: Tristan Vukčević RAZBIO na NBA draft kombajnu! (VIDEO)

Postigao je 21 poen za samo 16 minuta, uz odličan procenat šuta

Objavljeno: 09:44h

Trener Partizana, Željko Obradović, iznenadio je sve odgovorom na pitanje o Tristanu Vukčeviću, rekavši samo da je talentovani (krilni) centar u Americi i da je dobio dozvolu kluba da ode.

Očigledno nije bio zadovoljan raspletom saradnje sa 20-godišnjim momkom koji je otišao na "NBA draft kombajn" gde se zasada odlično nameće NBA skautima pred draft koji će biti održan 22. juna.

- Tristan Vukčević se "zapalio" na NBA draft kombajnu i pokazao je neverovatan osećaj za šut. Visoki Srbin ima sjajnu platformu da se nametne ispred velikog broja NBA zvaničnika u Čikagu, od kojih ga mnogi nikada nisu videli na terenu - napisao je pre dva dana američki novinar Džonatan Đivoni koji prati mlade igrače koji se prijavljuju na draft, a pozitivno je ocenio i sledeći nastup Vukčevića.

Tristan Vukčević
foto: Starsport©

Tristan je postigao 21 poen za samo 16 minuta. Trojke je šutirao 3/3, za dva poena je imao dva promašaja (5/7), dok je pogodio i dva od tri slobodna bacanja.

- Veliki uticaj Tristana Vukčevića koji je pokazao svoje odlične veštine. Nema mnogo velikih momaka na ovom draftu koji mogu da šutiraju i poentiraju iz svakog ugla terena kao on - napisao je Đivoni.

Vukčević je ove sezone u dresu Partizana igrao promenjivo. U ABA ligi je imao učinak od 8.1 poena i 3.2 skoka za 14 minuta, dok je u Evroligi beležio 1.2 poena i 1.2 skoka po meču.

Bonus video:

00:15

Navijaci partizana poruka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.