Džikić pred Cedevitu: Oni su favoriti, ali to ni njima ni nama ništa ne znači!
Foto: kkpartizan.rs

kreće plej-of

Džikić pred Cedevitu: Oni su favoriti, ali to ni njima ni nama ništa ne znači!

Nakon sutrašnjeg meča, serija se seli u Beograd, a drugi meč je na programu u subotu, 25. mart
Objavljeno:

Ekspedicija Partizana stigla je u Zagreb, gde će odmeriti snage sa Cedevitom.

Pred sutrašnji duel koji je na programu od 19 časova u "Domu sportova", trener crno-belih, Aleksandar Džikić je izjavio:

- Odigrali smo 26 kola. Generalno i mi i Cedevita smo mnogo pre kraja obezebedili plej-of i mislim da za to ne može da se nađa mana. Mi smo se na kraju malo pomerili, sa druge na treću poziciju. Ali...plej-of je. Igra se na dve dobijene utakmice u ovoj fazi. Normalno, Cedevita ima prednost domaćeg terena, ali videćemo kako će to da prođe.

Grobari od ponedeljka imaju noćne more zbog jednog imena, ali se onda sete bivšeg kapitena, pa im bude lakše! (GIF) (VIDEO)

- Nadam se da ćemo igrati košarku koja će se svideti ljudima, pre svega će to biti takmičarska i beskompromisna igra. Borimo se za nešto i ne treba očekivati neku lepršavost, umiranje u lepoti, pogotovo što ni jedan ni drugi tim nisu takvi. Cedevita je tim sa veliki brojem radnika pod znacima navoda, u najboljem smislu te reči, sa momcima koji rade da bi pobedili. Imamo veliki respket prema njima.

Kladionice potcenjuju Partizanovo srce šampiona, zarada na Zvezdi je zaista mizerna! (FOTO)

- Pokušaćemo da neke stvari iz predthodnih utakmica ne ponovimo, takođe da pokušamo nešto da popravimo. Igrali smo dva puta. Izgubili smo oba puta, U Beogradu i Zagrebu, ali su bile potpuno drugačije utakmice, pa ćemo da vidimo da pokušamo da odigramo što bolje možemo. Već sam izjavljivao, mi rezulatskog imperativa nemamo u odnosu na ono što smo na nivou kluba planirali za ovu godinu. Na tome i dalje radimo. Cedevita je favorit na papiru, ali to ne znači ništa ni njima ni nama. Očekujemo da i jedni i drugi budemo da rešeni da damo sve od sebe - istakao je Džikić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.