ZVEZDIN HAD KAKAV NIKO DRUGI NE MORA DA PROĐE! Kako sezonu iz snova ne pretvoriti u najgori košmar? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Profimedia

sve staje u 20 dana

ZVEZDIN HAD KAKAV NIKO DRUGI NE MORA DA PROĐE! Kako sezonu iz snova ne pretvoriti u najgori košmar? (FOTO)

Cela sezone srpskog šampiona mogla bi da dobije negativnu konotaciju ukoliko u narednih nekoliko nedelja ne budu na pravom nivou
Objavljeno: 20:02h

Serija teških utakmica Crvene zvezde kreće već u nedelju (19. mart) kada će u dvorani Pionir dočekati ekipu Budućnosti u okviru plej-ofa.

Samo tri dana nakon toga (22. mart) u Kombank areni na megdan crveno-belima izlazi ekipa Olimpijakosa u okviru 28. kola Evrolige.

Predaha nema, već u petak (24. mart) tim Dejana Radonjića očekuje novi izazov u okviru elitnog takmičenja, jer crveno-beli gostuju u Barseloni.

Samo četiri dana nakon toga Zvezda gostuje u Podgorici u utorak (28.mart), da bi tri dana nakon toga dočekala Uniks (31. mart).

foto: Dragana Kocić

Ukoliko dođe do treće utakmice između crveno-belih i crnogorske ekipe, ona je na programu 4. aprila, dok se ligaški deo Evrolige zatvara tri dana kasnije (Zvezda gostuje Darušafaki).

Dakle srpski šampion će u periodu od 19. marta - 7. aprila (20 dana) odigrati čak šest utakmica (možda i sedam), što znači da će crveno-beli na parket maltene na svaka tri dana.

19. mart - Crvena zvezda - Budućnost

22. mart - Crvena zvezda - Olimpijakos

24. mart - Barselona - Crvena zvezda

28. mart - Budućnost - Crvena zvezda

31. mart - Crvena zvezda - Uniks

04. april - eventualna utakmica Crvena zvezda - Budućnost

07. april - Darušafaka - Crvena zvezda

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.