SMEJALI MU SE U LICE, A SVE JE POGODIO - JOŠ PRE 3 MESECA: Ogrešio se "samo" o Nikolu Jokića! (VIDEO)
Kendrik Perkins/Nikola Jokić, Foto: Printscreen/Youtube/ESPN, Printscreen/Twitter/@katywinge

prorekao

SMEJALI MU SE U LICE, A SVE JE POGODIO - JOŠ PRE 3 MESECA: Ogrešio se "samo" o Nikolu Jokića! (VIDEO)

A tu su Denver, Memfis, Dalas... - pričao je Džeferson pa na asistenciju uzbuđene voditeljke dodao na listu "jačih ekipa" Finiks Sanse sa pristiglim Kevinom Durentom

Objavljeno:

Kendrik Perkins je optuživao Nikolu Jokića da "budži" statistiku da bi skupljao tripl-dablove, onda i da je favorizovan u trci za MVP-ja jer je belac, ali je Amerikanac bar imao hrabrosti da javno prizna grešku nakon što je Srbin blistao u dosadašnjem plej-ofu i doveo Denver do finala Zapada.

A kada su u pitanju njihovi rivali tamo, Los Anđeles Lejkers, Perkins se pokazao kao mnogo bolji "prorok".

"Jezeraši" su do trejda u februaru bili pod znakom pitanja i za plasman u plej-of, ali ih je povratak (pre svih) Dianđela Rasela umesto Rasela Vestbruka potpuno razmrdao, pa kad su Lebron Džejms i Entoni Dejvis fit, ekipa je vrlo moćna i podseća na onu koja je osvojila šampionat u "mehuru" 2020. godine - upravo su u finalu Zapada pobedili Nagetse sa 4-1.

Kendrik Perkins
foto: Arturo Holmes / Getty images / Profimedia

A kada je obavljen pomenuti trejd, Perkins je prvi, na TV ESPN, izjavio da može da zamisli da Lejkersi stignu do finala konferencije, sa novim igračima.

Kolega nalaitičar i bivši košarkaš Ričard Džeferson se odmah stropoštao u stolici od čuđenja i prekinuo Perkinsa:

- Ovaj čovek govori Americi da Lejkersi mogu do finala?! Dodali su Vanderbilta, Malika Bizlija i Dianđela Rasela i odjednom su u finalu konferencije? A tu su Denver, Memfis, Dalas... - pričao je Džeferson pa na asistenciju uzbuđene voditeljke dodao na listu "jačih ekipa" Finiks Sanse sa pristiglim Kevinom Durentom.

Podsetimo, Dalas se sa Dončićem i Irvingom nije plasirao ni u plej-in, Memfis je u prvoj rundi plej-ofa ispao baš od Lejkersa (2-4), a Finiks od Denvera (2-4), uz vrlo blede partije Durenta.

Vreme je da se Džeferson izvini, a Perkins može da likuje.

Kendrik Perkins, Ričard Džeferson, Zek Lav
foto: Printscreen/Twitter/@ESPNNBA

Bonus video:

00:15

Navijaci partizana poruka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.