ŠAMPION SE NE DA: Golden Stejt razbio Lejkerse za 2-3 u seriji, Dejvis u kolicima izašao s terena! (VIDEO)
Entoni Dejvis i Drejmond Grin u duelu, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA plej-of

ŠAMPION SE NE DA: Golden Stejt razbio Lejkerse za 2-3 u seriji, Dejvis u kolicima izašao s terena! (VIDEO)

Serija se vraća u Los Anđeles, a "Jezeraši" su u plej-ofu ove sezone ostvarili svih pet pobeda na svom terenu

Objavljeno: 08:06h

Košarkaši Golden Stejta smanjili su na 2:3 protiv Los Anđeles Lejkersa u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi, pošto su ih sinoć pobedili sa 121:106.

Aktuelne šampione predvodili su Stefen Kari sa 27 poena i osam asistencija i Endrju Vigins sa 25 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Drejmond Grin pobedi je doprineo sa 20 poena i 10 skokova, Geri Pejton sa 13 poena i šest skokova, Džordan Pul sa 11 poena, a Klej Tompson sa 10 poena i šest skokova.

U ekipi iz Los Anđelesa najefikasniji je bio Lebron Džejms sa 25 poena uz devet skokova, a Entoni Dejvis imao je 23 poena i devet skokova. On je u završnici izašao sa terena u kolicima zbog povrede glave, pošto ga je protivnički igrač Kevon Luni udario laktom. Namerno ili ne, procenite sami...

Ostin Rivs utakmicu je završio sa 15 poena, sedam skokova i pet asistencija, Dianđelo Rasel dodao je 15 poena, a Denis Šreder 14.

Voriorsi su tako ostali u plej-of seriji, a naredna šesta utakmica igra se u petak uveče u Los Anđelesu. "Ratnici" će pokušati da prođu seriju drugi put u istoriji franšize nakon što su gubili 1:3, kao protiv Oklahome 2016. godine u finalu Zapadne konferencije.

"Jezeraši" su u plej-ofu ove sezone ostvarili svih pet pobeda na svom terenu, odnosno imaju osam uzastopnih pobeda otkako su pobedili Čikago 26. marta i na pobedu su od plasmana u finale konferencije.

Bonus video:

00:29

Bakljada na Kalemegdanu posle utakmice

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.