"NI PROŠLOST, NI BUDUĆNOST, SAMO PETI MEČ SA PARTIZANOM!" Ćus Mateo iskren pred majstoricu (FOTO)
Ćus Mateo, Foto: Starsport©

"da budemo mirni"

"NI PROŠLOST, NI BUDUĆNOST, SAMO PETI MEČ SA PARTIZANOM!" Ćus Mateo iskren pred majstoricu (FOTO)

Imamo dobar mentalitet, čvrsto želimo da se izborimo sa nedaćama i ne želimo da pokleknemo, rekao je trener Real Madrida između ostalog

Objavljeno:

Ćus Mateo, trener Real Madrida govorio je pred majstoricu plej-ofa Evrolige protiv Partizana u prestonici Španije u sredu od 21 čas.

- Imamo dobar mentalitet, čvrsto želimo da se izborimo sa nedaćama i ne želimo da pokleknemo. Videli ste kako je bilo u Beogradu i nadam se da će tako biti i u Madridu - rekao je Mateo.

Ćus Mateo
Ćus Mateofoto: Starsport

Nastavio je u istom tonu.

- Nemir nas je izigrao u drugoj utakmici. Hteli smo da se vratimo od 0-1 bez razmišljanja o tome da li bismo u Beogradu mogli da dobijemo. Tada smo se suočili sa strpljenjem. Moramo i sada da budemo mirni - istakao je Mateo.

Ćus Mateo
Ćus Mateofoto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

U dosadašnje četiri utakmice viđen je dupli brejk na strani, bila je i tuča, desile su se kazne i povrede, a sve to obećava i intenzivan i zanimljiv peti susret.

- Bilo je stvari koje su privlačile pažnju, ali sada nema prošlosti i nema budućnosti. Fokusiramo se na ono što je tu, a to je peti meč sa Partizanom. Bilo je utakmica koje su mogle da odu na jednu ili drugu stranu - zaključio je Mateo.

Bonus video:

00:13

Grobari krenuli da navijaju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.