SRPSKA HEROINA OTKRILA: Mesec dana pred SP saznala sam da imam TUMOR! Morala sam na HITNU operaciju...
Saša Čađo, Foto: Noe Llamas / Zuma Press / Profimedia

auu

SRPSKA HEROINA OTKRILA: Mesec dana pred SP saznala sam da imam TUMOR! Morala sam na HITNU operaciju...

Sve to što mi se desilo me je zaista izbacilo iz takta - priča srpska košarkašica

Objavljeno:

Saša Čađo je jedna od srpskih košarkaških junakinja koje su na Evropskom prvenstvu 2021. osvojile zlatnu medalju, a u emisiji "Na ivici terena" na ATV je otkrila kroz kakvu dramu je prošla uoči Svetskog prvenstva 2022.

Samo mesec dana pred Mundobasket, Čađo je saznala da ima tumor!

- Prvi put pričam javno o tome i to sem mojih roditelja i uže porodice niko ne zna. Meni je pre pola godine dijagnostifikovan dobroćudni tumor. To se sve dešavalo mesec dana pred odlazak na Svetsko prvenstvo. Morala sam na hitnu operaciju. Sve to što mi se desilo me je zaista izbacilo iz takta. Operisana sam u roku od tri dana, onda sam dala sve od sebe da se nakon oporavka priključim reprezentaciji i da odem na Svetsko prvenstvo. Srećom, danas je sve dobro - rekla je Čađo i dodala:

- Život je sam po sebi stresan i teško je da se čovek ne nervira. Uvek postoji neka vrsta stresa, ali treba pronaći način da te neke nebitne stvari ne pogađaju. Ja sam, po prirodi, veoma emotivna i uvek se trudim da ljudima oko mene bude sve okej, a onda nekako najviše sebi štete nanesem. Ipak, učim kroz život šta sve mogu da izdržim i za šta sam sposobna. Želim da verujem da ništa ne može da me zaustavi u onome što sam zamislila.

Čađo je otkrila i da je selektorka košarkaške reprezentacije Srbije, Marina Maljković, prva reagovala i da je uz pomoć Košarkaškog saveza Srbije obezbedila najbolju moguću zdravstvenu negu.

Bonus video:

00:15

Navijaci partizana poruka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.