LUKA DONČIĆ IPAK NE PLAĆA SAHRANE NASTRADALIH! Svakako mu ovaj gest nikada nećemo zaboraviti
Luka Dončić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

veliki respekt

LUKA DONČIĆ IPAK NE PLAĆA SAHRANE NASTRADALIH! Svakako mu ovaj gest nikada nećemo zaboraviti

Oglasio se predsednik Skupštine grada Beograda

Objavljeno: 23:16h

Košarkaš Dalasa, Luka Dončić je želeo da učini nestvaran gest i plati sahrane stradalih u tragičnom događaju u OŠ "Vladislav Ribnikar", ali ipak neće biti potrebe.

Na svemu mu se zahvalio grad Beograd.

Predsednik Skupštine Grada Beograda, Nikola Nikodijević, poručio je da je grad već preuzeo na sebe pokrivanje troškova sahrana osmoro dece i školskog čuvara.

- Grad Beograd zahvaljuje porodici Dončić na izrazima saučešća i javno izrečenoj želji da snosi troškove sahrane poginulih đaka u OŠ „Vladislav Ribnikar”. Obaveštavamo javnost da je Grad Beograd, od momenta kada je gradonačelnik najavio svaku vrstu pomoći porodicama stradalih, u komunikaciji sa njima i jedna od prvih dogovorenih stvari je pokrivanje svih troškova i organizacija sahrana, kao i da nadležne službe već pripremaju organizacione detalje u vezi sa sahranom. Naravno, kako smo i najavili, porodice stradalih će dobiti i druge vidove pomoći od svog grada, a ovo je samo prva u nizu - izjavio je predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević.

Nikola Nikodijević
Nikola Nikodijevićfoto: Dragana Udovičić

- Istovremeno, Grad Beograd zahvaljuje svim ljudima dobre volje, pojedincima i ustanovama iz Srbije i čitavog regiona, koji su uputili izraze iskrenog saučešća na adresu Skupštine Grada Beograda. Molimo sve dobrotvore koji su iskazali želju da pomognu, da usmere svoje donacije ka humanitarnim ustanovama u sistemu socijalne zaštite Grada Beograda. O svim daljim aktivnostima rukovodstvo Grada Beograda obaveštavaće građane redovno - naveo je Nikola Nikodijević.

Podsetimo, dan nakon što se dogodila tragedija u školi, Dončić se oglasio putem društvenih mreža.

- Zbog tragedije i izgubljenih dečijih,nevinih života moje srce je slomljeno! Moje misli su sa porodicama žrtava i celom nacijom. Moja fondacija,povodom ovog teškog i nemilog događaja, pruža podršku svim porodicama,učenicima i nastavnicima osnovne škole Vladislav Ribnikar - napisao je košarkaš na Tviteru.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.