OVO SE SVI PITAJU: Obradović objasnio zašto NIJE ODLOŽENA utakmica Partizana i Reala!
Željko Obradović, Foto: Starsport

prioriteti?

OVO SE SVI PITAJU: Obradović objasnio zašto NIJE ODLOŽENA utakmica Partizana i Reala!

Partizan dočekuje Real Madrid u beogradskoj "Areni" od 20.30 minuta i ima drugu meč loptu za plasman na fajnal-for Evrolige

Objavljeno:

KK Partizan se među prvim sportskim klubovima oglasio povodom masakra u beogradskoj školi koji je u sredu ujutro zavio u crno celu Srbiju.

Odlučeno je da četvrti duel sa Real Madridom u četvrtfinalu Evrolige počne minutom ćutanja, kao i da ne bude muzike sa razglasa. Ali, mnogi su smatrali da to nije dovoljno i da bi utakmica trebalo da bude odložena.

Legendarni košarkaš i Partizana i Reala i reprezentacije Jugoslavije, a sada selektor Kine, Saša Đorđević, javno je pozvao oba kluba da odlože utakmicu.

Aleksandar Saša Đorđević, Saša Đorđević
foto: Starsport©

To ipak nije učinjeno, a trener Partizana, Željko Obradović, pokušao je da objasni zašto.

- Problem je ogroman termin. Kada bi mi mogli da igramo tu utakmicu, ako je rečeno da će biti trodnevna žalost? Real ima obaveze u ACB ligi, mi takođe, sve to dovelo bi do neverovatnih pomeranja. Može da se desi i da se igra peta utakmica, kada i kako bi igrali?

Željko Obradović
foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

Napomenuo je Žoc da odluka nije njegova.

- Nije pitanje za mene. Ljudi su u šoku zbog tragedije, ima raznoraznih mišljenja, razumem sve. Ne znam, ali koliko sam shvatio mi ćemo igrati utakmicu - rekao je Obradović.

Partizan dočekuje Real u beogradskoj "Areni" od 20.30 minuta i ima drugu meč loptu za plasman na fajnal-for Evrolige. "Grobari" su pozvali sve navijače da ponesu sa sobom po jedan cvet i pre početka utakmice ih spuste na teren.

Bonus video:

00:41

Koreografija sa Obradovićem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.