Siksersi umalo upropastili rođendan Kariju, Bobi video Lebrona kako postaje zver, Bruklin se poklonio Vestbruku! (VIDEO)
Foto: AP

Zanimljiva noć

Siksersi umalo upropastili rođendan Kariju, Bobi video Lebrona kako postaje zver, Bruklin se poklonio Vestbruku! (VIDEO)

Vrlo interesantna noć u kojoj su tri glavne ličnosti bili tri najbolja igrača lige
Objavljeno: 09:56h

Izuzetno, izuzetno zanimljivo veče u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, iako je nastupio samo jedan srpski internacionalac i to svega na 2 minuta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šampioni Kavalirsi su demolirali Detroit 128:96 i tako popravili raspoloženje u svlačionici posle lošeg perioda od četiri poraza u pet utakmica, a za to je najviše kriv bio Lebron Džejms.

Najbolji igrač Klivlenda odavno nije pokazao takvu glad na terenu za trijumfom, da je prosto gazio i protivnike, ali i svoje saigrače (pitajte Irvinga) i došao do svog 52. tripl-dabla u karijeri.

Ubacio je 16 poena, zgrabio 11 lopti u vazduhu i ostvario 12 asistencija, ali želju za trijumfom koju je pokazao u ovom meču odavno nismo videli. Uz njega 26 poena Irvinga, Iman Šampert sa rekordom sezone od 18 poena i Džeferson 16.

Uz sve to Kavsi su pogodili trojke iz prvih deset šuteva, pa je jasno zašto su već posle prve četvrtine postigli 44 poena i imali 18 razlike.

Boban Marjanović je odigrao dva minuta na ovom meču i postigao četiri poena uz jedan skok, a najbolji u njegovom timu bio je Heris sa 17 koševa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.