SA NJIM SU LEJKERSI OPET MOĆNI, ZGROMILI SU MEMFIS: Rasel zasenio Lebrona i vodio LA do polufinala Zapada! (VIDEO)
Dianđelo Rasel među košarkašima Memfisa, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

trebao im rasel, ali ne vestbruk

SA NJIM SU LEJKERSI OPET MOĆNI, ZGROMILI SU MEMFIS: Rasel zasenio Lebrona i vodio LA do polufinala Zapada! (VIDEO)

Plejmejker je u ovom plej-ofu postizao 17.8 poena u proseku, ali je eksplodirao rano jutros u trijumfu nad Grizlisima od čak 125:85

Objavljeno:

Dža Morent je negde na polovini regularnog, ligaškog dela NBA sezone rekao kako ga brine samo Boston kao tim koji bi mogao da zaustavi Memfis na putu do titule, a niko iz Zapadne konferencije.

U tom trenutku slavni Los Anđeles Lejkers su bili u donjem delu tabele i silno se borili da se umešaju u borbu bar za plej-in, ali su trejdom u februaru sve promenili.

Vratio se Dianđelo Rasel sa kojim su "Jezeraši" momentalno postali druga ekipa, i moćna, naročito uz zdrave Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa.

Plejmejker je u ovom plej-ofu postizao 17.8 poena u proseku, ali je eksplodirao rano jutros u trijumfu nad Grizlisima od čak 125:85 kojim su Lejkersi završili seriju i u polufinalu Zapada čekaju još jedan kalifornijski tim, boljeg iz duela Sakramento - Golden Stejt (igraju majstoricu u nedelju veče).

Rasel je predvodio "Žute" sa 31 poenom, 8 skokova i 6 asistencija. Džejms je ubacio 22 poena, a Dejvis je imao 16 poena i 14 skokova.

Sa druge strane je najefikasniji bio Santi Aldama sa 16 poena, što dovoljno govori. Morent je ubacio samo 10 (šut iz igre 3/16), a zakazao je i Memfisov najbolji igrač u ovoj seriji, Dezmond Bejn koji je imao 15 poena uz procentat šuta 31.3 (5/16).

Bonus video:

00:15

RUSKI NAPAD U ZORU: Raketama pogođen ukrajinski grad Uman

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.