PARTIZAN SE PRVI PUT OGLASIO POSLE IZREČENIH KAZNI: Jedna stvar svima upada u oči! (FOTO)
Tuča na meču Real Madrid - Partizan, Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

zanimljiva objava

PARTIZAN SE PRVI PUT OGLASIO POSLE IZREČENIH KAZNI: Jedna stvar svima upada u oči! (FOTO)

Crno-beli su na Tviter nalogu citirali izjave svojih košarkaša

Objavljeno: 01:40h

KK Partizan se nije oglašavao nakon izrečene kazne Evrolige, koja je suspendovala na dva meča Kevina Pantera i na jedan Matijasa Lesora, dok su kod Reala kazne zaradili Geršon Jabusele (5 utakmica) i Gabrijel Dek (jedan meč).

Ali, crno-beli su se po prvi put nakon izrečene kazne oglasili na društvenim mrežama, i to tako što su citirali izjave svojih košarkaša, Kevina Pantera, Matijasa Lesora i Džejmsa Nanelija.

Svi oni pozvali su na smirivanje tenzija, poručili da se nadaju da će se sve vratiti na košarkaški teren i pozvali su svoje navijače da poštuju rivale i smire tenzije pred nastavak serije u Beogradu, gde Real sigurno čeka paklena atmosfera.

Partizan je uz te izjave tagovao i Evroligu i ovo je nesumnjivo skrivena poruka, jer su istaknuta dva od tri igrača koja su dobila suspenzije, a koji su pre izrečenih kazni pozvali na spuštanje tenzija i vraćanje košarci i fer pleju.

Podsetimo, Partizan je u Madridu napravio dvostruki brejk, vodi sa 2:0 u seriji i sada mu je dovoljna jedna pobeda za plasman na Fajnal for.

Međutim, crno-beli u slučaju da dobiju sa 3:0 na Fajnal foru u prvom meču protiv Barse ili Žalgirisa, pa se mnogi navijači crno-belih pitaju da li je možda bolje plasman na F4 juriti u potencijalnoj drugoj utakmici u Beogradu.

Naredni meč između Partizana i Reala na programu je u utorak, drugog maja od 20.30 u rasprodatoj Areni.

BONUS VIDEO:

01:29

LESOR POVEO NAVIJANJE Ludnica na aerodormu: Uzmi Željko evrotitulu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.