EVROLIGA DONELA JOŠ JEDNU VAŽNU ODLUKU: Stavljena tačka na tuču igrača Reala i Partizana!
Tuča na meču Real Madrid - Partizan, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

SADA JE SVE JASNO

EVROLIGA DONELA JOŠ JEDNU VAŽNU ODLUKU: Stavljena tačka na tuču igrača Reala i Partizana!

Iz elitnog evropskog takmičenja naveli su da klubovi nemaju pravo na žalbu

Objavljeno: 01:37h

Evroliga je posle skoro celodnevnog većanja konačno donela odluku o kaznama. Gore je prošao Partizan jer će biti bez dvojice ključnih košarkaša Kevina Pantera (dva meča) i Matijasa Lesora (jedan), dok će Madriđani biti bez Geršona Jabuselea (pet) i Gabrijela Deka (jedan).

Oba kluba će u kasu Evrolige morati da uplate po 50.000 evra kazne zbog, kako se navodi, nesportskog ponašanja i sprečavanje normalnog završetka utakmice.

Iz elitnog evropskog takmičenja su stavili tačku na ceo slučaj, pošto pravo žalbe neće biti. To znači da bi Panter mogao da propusti polufinale Evrolige ili eventualni četvrti meč u seriji sa Realom, što je težak udarac za crno-bele i ništa tu ne može da se promeni.

Dante Egzum, Dante Eksum, Džanan Musa, Kevin Panter, Geršon Jabusele, Gabrijel Dek, Evroliga, KK Partizan, KK Real Madrid
foto: 900/Cordon Press / imago sportfotodienst / Profimedia

Vrlo verovatno bi se Partizan žalio, ali neće imati tu opciju, pošto je Evroliga naknadno posle svih suspenzija dodala i još jednu rečenicu koja će da zaboli obe strane. - Na navedene odluke nije dozvoljena žalba, zbog prirode vanrednog postupka i nokaut faze - naveli su iz Evrolige. To je što je, sada timu Željka Obradovića preostaje da bez dvojice bitnih igrača napravi novi podvig protiv kraljevskog kluba - treći put u seriji.

BONUS VIDEO:

01:29

LESOR POVEO NAVIJANJE Ludnica na aerodormu: Uzmi Željko evrotitulu

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.