Radonjić: Navijači, ako želite opet da gledate Evroligu, znate šta vam je činiti
Foto: Dado Đilas

jasan kao dan

Radonjić: Navijači, ako želite opet da gledate Evroligu, znate šta vam je činiti

On je podsetio da je pred Zvezdom težak period jer će u 13 dana odigrati pet "veoma bitnih i važnih mečeva", kako u Jadranskoj, tako i Evroligi
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ostvareni rezultati u ABA neće imati nikakav značaj, ako njegova ekipa ne osvoji trofej u tom takmičenju.

Zvezda je pobedila Budućnost sa 82:66 u utakmici poslednjeg kola Jadranske lige, što je timu Dejana Radonjića bio 25. trijumf.

- Ostaće zapisano da smo postavili rekord po broju pobeda, ali meni to ništa ne znači dok ne osvojimo Jadransku ligu. Nadam se da nećemo imati mnogo problema s povredama i izostancima sada kada je najbitnije - rekao je Radonjić.

Crveno-beli su tako postavili rekord u regionalnom takmičenju po broju pobeda u regularnom toku sezone, uz samo jedan poraz. - Očekivano težak meč. Igrali smo protiv kvalitetne i iskusne Budućnosti. Svesni smo bili da će doći motivisani zbog važnosti meča. Bilo je teško i zbog svih okolnosti koje nas već duže opterećuju, pa smo bili primorani da se prilagodjavamo nekim situacijama. To posebno nije dobro za ovaj period u kome se nalazimo. Igrače iz povreda vraćamo u ritam i vraćamo se na nivo uigranosti uz menjanje pozicija igračima... To je dosta kompleksno - kazao je Radonjić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.