EMBID JE NASRAMNIJI MVP KANDIDAT IKADA: Šutira rivale u međunožje, a sam se valja po terenu k'o Nejmar! (VIDEO)
Žoel Embid, Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

bruka

EMBID JE NASRAMNIJI MVP KANDIDAT IKADA: Šutira rivale u međunožje, a sam se valja po terenu k'o Nejmar! (VIDEO)

Pojavila se kompilacija foliranja Žoela Embida sa poslednje utakmice Filadelfije

Objavljeno:

Žoel Embid se nalazi nadomak plasmana u polufinale Istoka sa Filadelfijom koja je povela sa 3-0 protiv Bruklina, ali glavni kandidat za MVP priznanje se umesto dominantnim igrama izdvaja nesportskim ponašanjem.

U trećem meču sa Netsima je odmah na početku isprovociran od strane Nika Klakstona i samo previdom sudija nije isključen kada je na to naseo i šutnuo centra domaćih u međunožje.

Ali, Embid to ne vidi tako.

- Od početka ste mogli da vidite kakav je plan igre. Morao sam da ga udarim, pokušao je da me isfrustrira, tako da budem isključen. Previše sam iskusan da sebe dovedem u poziciju da budem izbačen, tako da sam nastavio sa svojim poslom i ostvarili smo pobedu - rekao je Kamerunac po završetku susreta, mada je svima jasno da se nije iskontrolisao i da je trebalo da bude isključen.

Razmena trikova: Žoel Embid i Luka Dončić
Razmena trikova: Žoel Embid i Luka Dončićfoto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Ali ono što je još više podsetilo na to koliko je Žoel Embid bio prljav igrač od dolaska u NBA (setimo se samo tuče sa Taunsom) je nešto o čemu se manje priča, ali što nije promaklo onima koji su gledali celu utakmicu. Pa i celu dosadašnju seriju.

Centar Seventisiksersa u svakoj pogodnoj situaciji pokušava da izndui nesportski faul rivala i simulira prekršaje ili pojačava njihov intenzitet. Gluma mu je veoma loša, kao što možete videti ispod, ali za sada ga arbitri tolerišu...

Bonus video:

00:22

Atmosfera na utakmici ZKK Kraljevo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.