ZVEZDINA POSLEDNJA UTAKMICA U EVROLIGI OVE SEZONE: Mnogi navijači uskraćeni da gledaju meč kraj malih ekrana!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

dobre partije ostale bez nagrade

ZVEZDINA POSLEDNJA UTAKMICA U EVROLIGI OVE SEZONE: Mnogi navijači uskraćeni da gledaju meč kraj malih ekrana!

TV prenos je obezbeđen na Sport klubu 1

Objavljeno: 08:21h

Košarkaši Crvene zvezde ovog četvrtka igraju poslednju utakmicu u sezoni u Evroligi. U dvorani "Aleksandar Nikolić" od 19 sati igraju protiv turskog Fenerbahčea.

Košarkaši Crvene zvezde imaju za čim da žale u ovoj sezoni u Evroligi. Dobre partije pred kraj ligaškog dela ostaće bez nagrade jer su prolaz u Top 8 ispustili u februaru i početkom marta. Iako nisu uspeli da se domognu plej-ofa, imaće priliku da obore rekord kluba u ligaškom formatu i upišu 17. pobedu.

KK Crvena zvezda, Luka Vildosa, Fakundo Kampaco
foto: Starsport

A to će pokušati protiv Fenerbahčea koji ovog četvrtka gostuje u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 19 sati. Tim duelom crveno-beli će spustiti zavesu na ovogodišnje izdanje Evrolige. Sve karte su rasprodate tako da se očekuje još jedan spektakl u režiji navijača kluba sa Malog Kalemegdana. Očekuje se da njegovi izabranici još jednom dobiju snažan vetar u leđa sa ispunjenih tribina dvorane Aleksandar Nikolić. Svako ko nije uspeo da dođe do karte, ne mora da brine jer će moći od kuće da uživa u utakmici. TV prenos je obezbeđen na Sport klubu 1.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.