OVO JE ĆERKA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Nasledila je očev OSMEH, govori 7 jezika i ima jedan OPASAN hobi! (FOTO)
Željko Obradović, Foto: Starsport

oslonac

OVO JE ĆERKA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Nasledila je očev OSMEH, govori 7 jezika i ima jedan OPASAN hobi! (FOTO)

Februara 2021. Anja se porodila i dobila kćerku kojoj je dala staro, samo srpsko i uvek lepo žensko ime

Objavljeno: 14:06h

Košarkaši Partizana će u petak od 20.30 dočekati Panatinaikos u poslednjem kolu Evrolige i pred svojim navijačima proslaviti ulazak u top 8 fazu, ali i pokušati da novom pobedom obezbede što bolju poziciju u plej-ofu.

"Grobari" su već danima u ekstazi, naročito otkako su crno-beli pobedom u Monaku obezbedili četvrtfinale elitnog evropskog takmičenja. A "u nebesa dižu" trenera Željka Obradovića koji je tokom prethodne dve sezone sastavio moćan tim na papiru, ali koji je od 2023. takav i na terenu.

- Srećan sam što smo pobedili utakmicu večeras i da budemo među osam najboljih u Evroligi. Svaka čast mojim igračima na svemu što su do sada uradili. Upravo su me informisali da ne možemo da budemo osmi. Možemo da budemo peti, šesti ili sedmi, ali to nije bitno. Igraćemo na nivou na kojem smo već bili - rekao je Žoc posle velikog uspeha.

Željko Obradović
foto: Starsport©

U svakom slučaju, navijači Partizana znaju da sada nema granica i nadaju se da bi Obradović mogao da ih odvede do druge titule prvaka Evrope, nakon nezaboravne 1992. Naravno, i tada je on bio za kormilom stručnog štaba, a posle "Parnog valjka" na tron Evrope je doveo i Beneton, Real Madrid, Panatinaikos (5 puta) i Fenerbahče.

U pohodu na sve uspehu, Željku je glavni oslonac bila porodica. Godinama je u skladnom braku sa suprugom Vesnom, sa kojom ima sina Đorđa i ćerku Anju.

Za razliku od Đorđa koji je krenuo očevim stopama i bavi se košarkom, Anja se okrenula umetnosti. U svom rodnom Beogradu je otvorila umetničku galeriju 'Hestia', a zbog svog posla je živela u Barseloni, Parizu, a sada se skrasila u Sloveniji.

Od oca Želimira je nasledila prepoznatljiv osmeh, ali i energiju te svaki njegov uspeh energično isprati i podeli na društvenim mrežama.

Februara 2021. Anja se porodila i dobila kćerku kojoj je dala staro, samo srpsko i uvek lepo žensko ime - Milica.

Anja govori čak sedam jezika i ima jedan zanimljiv hobi - padobranstvo.

Bonus video:

00:04

Đoković gleda Partizan u Monaku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.