ČOVEK IMA OČI NA LEĐIMA - NEVEROVATNA ASISTENCIJA NIKOLE JOKIĆA: Već je blizu tripl-dabla! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

može i sa povezom

ČOVEK IMA OČI NA LEĐIMA - NEVEROVATNA ASISTENCIJA NIKOLE JOKIĆA: Već je blizu tripl-dabla! (VIDEO)

Već ima po 10 skokova i asistencija a jedna je bila stvarno fascinantna

Objavljeno: 23:22h

Nikola Jokić je pošteđen zbog blaže povrede lista na četiri od prethodnih pet utakmica Denvera, ali je trener Majk Meloun odlučio da ipak ne rizikuje da mu najbolji igrač bude dugo van takmičarskog ritma pred plej-of u kom su Nagetsi obezbedili prvo mesto.

Tim iz Kolorada gostuje Juti (trenutno 95:87 za Denver), a dvostruki uzastopni MVP NBA lige našao se u centru pažnje jer je već u prvoj sekundi pri podbacivanju lopte napravio ličnu grešku.

Jokić je već blizu tripl-dabla a zanimljivo nedostaju mu samo poeni (ima ih 6) - već ima po 10 skokova i asistencija a jedna je bila stvarno neverovatna.

Sredinom treće deonice, Nikola je istrčao jednu kontru, ali je dobio prejak pas. Uspeo je u trku da uhvati u loptu, ali nije mogao da poentira iz te pozicije. Međutim, nastavljajući kretnju a bez gledanja, poslao je loptu unazad ka natrčavajućem saigraču Majklu Porteru koji je lako pokupio i zakucao.

Inače, Jokić je uoči ovog meča bio drugi najbolji asistent lige sa 688 dodavanja za koš. Ne čudi da ga mnogi ne smatraju centrom... Ispred Somborca je samo plej Atlante Trej Jang koji je imao čak 20 sinoć protiv Filadelfije.

Bonus video:

00:09

Finale košarkašica

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.