Jokić i dalje bolestan, Bjelica je bio očajan, Bobi opet zaigrao, a Spleš Bradersi ne bi pogodili trojku i da je obruč kao bure! (VIDEO)
Foto: AP/Fonetap

Ne ide ni denveru

Jokić i dalje bolestan, Bjelica je bio očajan, Bobi opet zaigrao, a Spleš Bradersi ne bi pogodili trojku i da je obruč kao bure! (VIDEO)

Dvojica od trojice srpskih reprezentativaca su bili na parketu u noći između srede i četvrtka
Objavljeno: 08:38h

Nikola Jokić je i dalje van utakmica zbog bolesti, a u njegovom odsustvu Denver je zabeležio poraz protiv Vašingtona 123:113.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Srpski reprezentativac se i dalje oporavlja od virusa koji ga je zakačio i zbog koga je pre nekoliko dana završio na infuziji, pa u Nagetsima nisu želeli mnogo da rizikuju i ostavili su ga van tima za meč sa Vizardsima, baš kao i Galinarija i Farida.

foto: Fonet

U takvoj konstelaciji snaga tim iz Kolorada nije imao baš neke šanse protiv u poslednja dva meseca razgoropađene ekipe iz prestonice koju su u ovom meču predvodili Džon Vol sa 30 poena, Bredli Bil sa 23 i Porter Džunior sa 22.

U redovima "grumenja" Heris najbolji sa 26 poena, a pomoć su mu pružili Čendler sa 21 i Mejson Plamli sa 19.

Nemanja Bjelica će želeti meč Minesote protiv Klipersa da pamti samo po trijumfu 107:91, jer je njegova partija na terenu bila prilično očajna s obzirom na to da nije postigao nijedan poen za 19 minuta, a učinak mu se sveo na 5 skokova i po jednu asistenciju i blokadu.

Timbervulvse su do pobede vodili Tauns sa 29 poena, Vigins sa 20 i Šabaz Muhamed sa 19 koševa, dok je na drugoj strani iznad ostalih bio Džordan sa 20 poena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.