TAVARES ISKRENO O LESORU UZ VELIKE REČI O OBRADOVIĆU: "Partizan vodi najbolji evropski trener svih vremena" (FOTO)
Valter Taveras (desno) na utakmici Crvene zvezde i Real Madrida, Foto: Starsport©

"Biće nam teško"

TAVARES ISKRENO O LESORU UZ VELIKE REČI O OBRADOVIĆU: "Partizan vodi najbolji evropski trener svih vremena" (FOTO)

Neće nam biti lako, poznajemo dobro igrače Partizana, da igraju kod kuće bolje nego na strani, zbog toga će biti teško doći do pobede, kaže Valter

Objavljeno:

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 u 32. kolu Evrolige dočekuju slavni Real Madrid i mogli bi pobedom da overe top osam, ako se poklope i drugi rezultati.

O meču u beogradskoj Areni govorio je Valter Tavares, jedan od, ako ne i najbolji centar u elitnom evropskom takmičenju.

Valter Tavares (desno) na utakmici Olimpijakosa i Real Madrida
Valter Tavares (desno) na utakmici Olimpijakosa i Real Madridafoto: EPA/Georgia Panagopoulou

- Biće nam teško, Partizan vodi najbolji evropski trener svih vremena ili bar jedan od najboljih. Neće nam biti lako, svi znamo koliko pažnje on posvećuje detaljima, koliko se detaljno sprema za svaku utakmicu, pogotovo kada su naspram najveći evropski klubovi. Igraće kod kuće pred svim tim navijačima, oni će sigurno gurati igrače napred. Neće nam biti lako, poznajemo dobro igrače Partizana, da igraju kod kuće bolje nego na strani, zbog toga će biti teško doći do pobede - rekao je Tavares za Mozzart Sport.

Napisali smo jedan od, ako ne i najbolji centar, a sigurno da mu je najveća konkurencija Matijas Lesor.

Matijas Lesor
Matijas Lesorfoto: Starsport©

- Iskreno, mislim da mu se ne daje dovoljno kredita za ono što radi, jer igra fenomenalno. Stvarno je jedan od najboljih igrača takmičenja ove sezone, ali se malo priča o tome. Sjajan je na oba kraja terena, izuzetno aktivan, Može da uradi sve što treba u odbrani, u napadu ga saigrači izuzetno dobro koriste. Baš mi je čudno da se ne priča o njemu više, a pomogao je toliko Partizanu ove godine. Na sve to, ima izuzetnu konekciju sa navijačima što ga očigledno dodatno motiviše na svakoj utakmici - poručio je Tavares.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.