Nikola Jokić kandidat za nagradu za koju bi ubio svaki mladi igrač! (VIDEO)
Foto: Fonetap

UZ TEBE SMO

Nikola Jokić kandidat za nagradu za koju bi ubio svaki mladi igrač! (VIDEO)

Novinar renomirane američke mreže napisao je u svom tekstu da je Jokić velika pretnja Janisu Adetokumbu iz Milvokija i da će se njih dvojica boriti za prestižnu nagradu MIP
Objavljeno:

Fenomenalne partije Nikole Jokića u NBA ligi nisu prošle nezapaženo.

Kako prenosi ESPN, srpski košarkaš jedan je od legitimnih kandidata za nagradu za igrača koji je najviše napredovao u ovoj sezoni najjače lige sveta.

Novinar renomirane američke mreže napisao je u svom tekstu da je Jokić velika pretnja Janisu Adetokumbu iz Milvokija i da će se njih dvojica boriti za prestižnu nagradu MIP(Most Improved Player).

CELA AMERIKA SE PITA DA LI JE JOKIĆ NOVI MEDŽIK? Ova emisija daje odgovor - dosad neviđeni snimci srpskog NBA superstara! (VIDEO)

- Koliku razliku naprave tri meseca. U vreme Božića sam mislio da Janis Adetokumbo bez problema osvaja nagradu za igrača koji je najviše napredovao. Vrlo brzo je došao na put da postane prvi igrač u istoriji NBA koji u svom timu procentualno vodi u broju poena, skokova, asistencija, blokada, ukradenih lopti i uspešnosti iz igre. ’Grčko čudovište’ je došlo do izražaja toliko brzo da, pre dodele priznanja za prvo tromesečje takmičenja, ne samo da je ušao na Ol-star, već je izabran za startera. Ko bi mogao da se takmiči sa takvim učinkom. Nikola Jokić, logično - upitao se Stajn.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.