SRPSKO KOLO U VAŠINGTONU: Izašla na parket pred Jokićev meč i pesmom OČARALA sve prisutne! (VIDEO/FOTO)
Biljana Soldo, Foto: Printscreen/youtube/Sportsational

oduševila

SRPSKO KOLO U VAŠINGTONU: Izašla na parket pred Jokićev meč i pesmom OČARALA sve prisutne! (VIDEO/FOTO)

Biljana Soldo (42) je diplomirala 2006. godine na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu

Objavljeno: 10:03h

S osmehom na licu izašla je na parket dvorane "Capital One", zauzela je svoje mesto pored srpskog ansambla iz Vašingotna, a zatim je pesmom "Ovo je Srbija" bukvalno "oduvala" i oduševila sve koji su došli da gledaju meč između Vizardsa i Denvera.

Za srpske navijače i našu zajednicu, koji su na ovaj način dočekali Nikolu Jokića, njeno ime je definitivno poznato, dok su se Amerikanci zapitali ko je lepotica koja im "krade šou."

U pitanju je Biljana Soldo (42), srpska operska pevačica koja je pre nekoliko godina otišla u SAD u potrazi za nečim novim, odnosno sa željom da jednog dana postane slavna.

Biljana je diplomirala 2006. godine na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu, u klasi prof. Ljubice Živković. Nastupala je kao solista sa orkestrima "Stanislav Binički" i "Kraljevski gudači Svetog Đorđa."ž

Nedugo nakon što je Biljana otpevala pesmu "Ovo je Srbija", na parketu pomenute dvorane videli smo srpsko kolo, zatim i dominaciju Jokića koji je meč završio sa 31 poenom, 12 skokova i sedam asistencija.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.