MUNJA UDARILA U AVION, MOTOR JE SAMO STAO... Ostavio Jokića pa jedva ostao živ: "Mislili smo da je GOTOVO s nama!"
Bons Hajlend i Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

strašno iskustvo

MUNJA UDARILA U AVION, MOTOR JE SAMO STAO... Ostavio Jokića pa jedva ostao živ: "Mislili smo da je GOTOVO s nama!"

Mi igrači smo pokušavali da odspavamo. O, posle toga su sigurno svi bili budni - opisao je događaj i Erik Gordon

Objavljeno:

Denver je zaigrao kako su mnogi verovali da mogu kada Nikola Jokić dobije podršku drugih zvezda koje supre toga uglavnom bile povređene. Nagetsi su ređali pobede i bili ubedljivo prvi u Zapadnoj konferenciji NBA lige (sada malo manje ubedljivo), ali on je odlučio da napusti tim.

Našon Hajlend, poznatiji kao Bons Hajlend, želeo je veću ulogu u ekipi Majkla Melouna pa pošto trener Denvera to nije mogao da mu garantuje, napustio je Kolorado.

Bek se preselio u Los Anđeles Kliperse u trejdu 9. februara, ubrzo je usledila pauza zbog Ol-stara i taman kad je Hajlend počeo da se navikava na novi tim, krenuli su na gostovanje njegovim bivšim saigračima - u Denver, 25. februara.

Bons Hajlend, Bouns Hajlend
foto: Profimedia

Igrači su bili u avionu a svi NBA košarkaši zbog brojnih putovanja takve prilike koriste da se što je moguće više odmore.

- Mi igrači smo pokušavali da odspavamo - rekao je Erik Gordon za ESPN, nazvavši to drugim najgorim letom koji je doživeo u svojih 15 NBA sezona. - O, posle toga su sigurno svi bili budni.

Avion Klipersa je iznenada počeo da se trese nekoliko trenutaka nakon polaska sa aerodroma u Los Anđelesu. Nekoliko igrača je prijavilo da su čuli glasan prasak pre nego što je motor aviona nakratko utihnuo.

- Neću da lažem, mislili smo da je gotovo s nama - napisao je na Tviteru Bons Hajlend reagujući na vest koju su brzo preneli mediji.

Motor se na kraju ponovo uključio... Avion Delta erlajnsa je na kraju bezbedno sleteo u Kolorado, ali tim je primetio vidljiva oštećenja na repu aviona, što ukazuje da ga je, zaista, udario grom (iliti munja, grmljavina je zvuk koji pritom nastaje, prim.aut.).

Više članova posade ponovilo je Gordonovo osećanje, rekavši da je to jedan od najgorih trenutaka koje su doživeli tokom leta.

00:11

Nikola Jokić u Beogradu: Provodio se uz tamburaše u Skadarliji

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.