SABONIS IDE STOPAMA JOKIĆA: Novi tripl-dabl Litvanca, Seltiksi prejaki za Kingse! SRPSKI ZET se povredio (VIDEO)
Domantas Sabonis u duelu sa Malkolmom Brogdonom, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba

SABONIS IDE STOPAMA JOKIĆA: Novi tripl-dabl Litvanca, Seltiksi prejaki za Kingse! SRPSKI ZET se povredio (VIDEO)

Tander za koji još ne igra Aleksej Pokuševski koji je dugo bio povređen, ostavrio je drugu pobedu protiv favorita, ovog puta Klipersa

Objavljeno: 09:15h

Sem trijumfa Atlante Bogdana Bogdanovića nad Detroitom, sinoć je odigrano još pet utakmica u NBA ligi.

Košarkaši Bostona pobedili su Sakramento sa 132:109. Seltikse je predvodio Džejson Tejtum sa 36 poena, osam skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte. Džejlen Braun dodao je 27 poena uz pet skokova i četiri asistencije, Derik Vajt 20 poena i 12 asistencija, a Markus Smart 17 poena i sedam asistencija.

Kingsi su pretrpeli drugi uzastopni poraz, a najefikasniji u ekipi bio je Diaron Foks sa 18 poena. Domantas Sabonis je ostvario tripl-dabl učinak od 16 poena, 13 skokova i 12 asistencija, a Kigan Marej dodao je 15 poena.

Sakramento je treći na tabeli Zapada, blizu da se plasira u plej-of prvi put od 2006. godine, dok je Boston drugi na Istoku i već je obezbedio doigravanje.

Košarkaši Klivlenda pobedili su Bruklin sa 115:109 i zabeležili sedmu pobedu u poslednjih devet utakmica. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Donovan Mičel sa 31 poenom, a Karis Levert postigao je 18 poena. Darijus Garlend i Ivan Mobli dodali su po 17 poena, a Džeret Alen 12 poena i 14 skokova.

Netsi su izgubili četvrtu uzastopnu utakmicu, a najefikasniji u ekipi bio je Dejron Šarp sa 20 poena uz 11 skokova. Spenser Dinvidi imao je 19 poena i 11 asistencija, Mikel Bridžis 18, a Kemeron Džonson 16 poena.

U ostalim utakmicama, košarkaši Oklahome pobedili su Los Anđeles Kliperse sa 101:100, u utakmici u kojoj se zvezda Klipersa Pol Džordž povredila četiri i po minuta pre kraja.

Tander za koji još ne igra Aleksej Pokuševski koji je dugo bio povređen, ostavrio je drugu veliku pobedu protiv favorita, nakon trijumfa nad Finiksom.

Nju Orleans je pobedio San Antonio sa 119:84 i vezao drugu pobedu. Orlando je pobedio Vašington sa 122:112 i naneo mu šesti poraz u poslednjih sedam utakmica.

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.