Loši rezultati za Zvezdu, CSKA oprao pod Barselonom, u prvoj četvrtini bilo 29:4! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Evroliga, 24. kolo!

Loši rezultati za Zvezdu, CSKA oprao pod Barselonom, u prvoj četvrtini bilo 29:4! (VIDEO)

Obe ekipe koje je trebalo da budu poražene zbog lakšeg sna srpskog šampiona, ostvarile su pobede
Objavljeno: 23:01h

Ekipa Darušafake pobedila je Panatinaikos pred svojim navijačima u suretu 24. kola Evrolige – 77:72, dok je Efes posle velike drame i produžetka slavio nad Uniksom u Kazanju sa 99:92. U poslednjem meču dana, CSKA je slavio nad Barselonom sa 85:61, a do pobede je došao još u prvoj četvrtini kada je rezultat bio 29:4.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ekipa Dejvida Bleta ima skor od 12 pobeda i isto toliko poraza i nalazi se na devetom mestu, sa slavljem manje od srpskog šampiona.

PAO je doživeo deseti poraz u elitnom takmičenju, ali je ostao na petoj pozicji zbog boljeg međusobnog skora sa Zvezdom.

Domaćina je predvodio Vonamejker sa 24 poena, šest skokova i tri asistencije, dok je Džejms Anderson zabeležio skok više uz 16 ubaćenih poena.

Istakli su se još Dairis Bertans i Vil Klejburn sa po 12 poena.

U poraženom sastavu najefikasniji je bio Kris Singlton sa 23 poena i šest uhvaćenih lopti, ali je pravu podršku imao samo u Kej-Siji Riversu koji je ubacio 12, odnosno Janisu Burusisu koji je dodao deset poena.

Što se tiče meča Uniks - Efes:

Najzaslužniji za pobedu gostiju bio je sjajni Derik Braun sa nekoliko važnih poena u dodatnih pet minuta, pa je Efes zabeležio četvrti trijumf u nizu.

Braun je bio i najzaslužniji za pobedu svog tima sa 24 poena i pet skokova, a odlično su ga pratili Džejson Grejndžer sa 17 i Brajan Danston sa 16 poena.

Kod domaćina je kao po običaju najefikasniji bio Kit Lengford sa 23 poena, dok su Latavijus Vilijams i Kino Kolom dodali po 16.

Na, poslednjem meču, Barselona - CSKA, Nando De Kolo je ponovo bio najefikasniji u redovima Moskovljana sa 21 poenom, pratio ga je sa 12 Nikita Kurbanov, dok je 11 poena dodao Kori Higins. U strelce se u CSKA nisu upisali samo Antonov i Fridzon, a svi raspoloživi igrači su kročili na parket. Teodosić nije bio previše motivisan nakon prve četvrtine, te je meč završio sa devet poena i pet asistencija. U poraženom sastavu 14 poena Vezenkova, 10 je dodao Tajris Rajs.

EVROLIGA - 24. KOLO:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Četvrtak: Žalgiris - Fenerbahče 67:76

Galatasaraj - Real Madrid 87:84

Crvena zvezda - Bamberg 74:60

Makabi Tel Aviv - Olimpijakos 71:82

Baskonija - Olimpija Milano 87:74

Petak: Uniks Kazanj - Anadolu Efes 92:99

Darušafaka – Panatinaikos 77:72

21.00 Barselona - CSKA Moskva

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.