NADAL SRPSKIM KOŠARKAŠIMA: Znam kako vam je, ostali ste bez ičega!

PODRŠKA ŠPANSKOG ASA

NADAL SRPSKIM KOŠARKAŠIMA: Znam kako vam je, ostali ste bez ičega!

Jedan od najboljih tenisera svih vremena teši reprezentativce Srbije
Objavljeno: 20:33h

Trenutno sedmi teniser planete, Španac Rafael Nadal pohvalio je reprezentaciju Srbije posle Eurobasketa, rekavši da mu je krivo što je ekipa Aleksandra Đorđevića od favorita za medalju osvojila samo četvrto mesto. SALE OTKRIO ISTINU: FIBA nas ne želi u finalima, jer ne dobija ništa od nas!

- Gledao sam meč između Srbije i Francuske i primetio da su vaši igrači bili tužni i potišteni posle utakmice. Znam kako im je, jer su bili favoriti za osvajanje, ali su na kraju ostali bez ičega. I sam sam bio toliko puta u istoj situaciji, ali to je sport i normalno je da se takve stvari događaju. Nema tu nikakve tragedije - rekao je Rafa. On je veliki prijatelj sa skoro svim reprezentativcima Španije, a u Lilu je zajedno sa Huanom Karlosom Navarom pratio finale između "crvene furije" i Litvanije.
- Većinu momaka poznajem i želeo sam da im pružim podršku, jednostavno sam morao da dođem. Ovo je bio poseban trenutak i drago mi je što sam se našao tu dok su podizali pehar šampiona Evrope - istakao je Nadal. (Espreso.co.rs / Izvor: Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.