ŠTA SE DEŠAVA SA JOKIĆEVIM DENVEROM? Vezali 3 poraza, zvezda ekipe se tukla pa prozvala trenera!
Marej, Jokić i Porter, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

kriza?

ŠTA SE DEŠAVA SA JOKIĆEVIM DENVEROM? Vezali 3 poraza, zvezda ekipe se tukla pa prozvala trenera!

Srpski centar je odigrao besprekorno do samog finiša, kada je promašio dva šuta za pobedu, ali se svi čude zašto nije imao pravu podršku i zašto je defanzivna igra tima naglo opala

Objavljeno:

Dok je Nikola Jokić ređao prvih 25 tripl-dablova ove sezone, Denver nijednom nije izgubio. Ali kod poslednja dva se oba puta to desilo.

Nagetsi su čak vezali tri poraza kada se tome niko nije nadao. I to prva dva odo objektivno znatno lošijih ekipa - Čikaga i San Antonija. A treći kod kuće, tesno, od Bruklina.

Srpski centar je odigrao besprekorno do samog finiša, kada je promašio dva šuta za pobedu, ali se svi čude zašto nije imao pravu podršku i zašto je defanzivna igra tima naglo opala.

Jedna od glavnih uzdanica posle Jokića treba da je Majkl Porter. On je zaista bio u odličnom ritmu i meč završio sa 23 poena za 23 minuta u igri, ali nije igrao praktično celu poslednju deonicu!

Ušao je u samom finišu i nije uspeo da pomogne, a za to krivi trenera Majka Melouna.

- Celu četvrtu četvrtinu me je držao na klupi i pustio me na 20 sekundi do kraja, ako se dobro sećam. Tako da... Bilo je moguće da uhvatim ritam posle toga - sarkastičan je bio Porter.

Meloun je imao svoje viđenje situacije.

- Imao je vrlo dobro prvo poluvreme i odlično je šutirao. Ali, svi su bili loši u trećoj četvrtini, ne samo Porter. Tim koji je igrao u četvrtoj deonici je bio dobar, tako da sam želeo da nastave i zadrže ritam. Videli ste energiju Kristijana Brauna, za 11 minuta je imao sedam poena i tri skoka, uz dobru odbranu. Bila nam je potrebna iskra i Kristijan je bio zadužen za to.

S obzirom da se Porter u prethodnom meču protiv Spursa umalo potukao sa Zekom Kolinsom, možda njegovo nezadovoljstvo i nervoza postoje od ranije i sve više rastu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.