CEO FINIKS ČEKAO DEBI DURENTA - POVREDIO SE NA ZAGREVANJU: Buker sam spržio Tander sa 44 poena, Dončić van stroja!
Devin Buker slavi pogođenu trojku, Foto: Christian Petersen / Getty images / Profimedia

nba

CEO FINIKS ČEKAO DEBI DURENTA - POVREDIO SE NA ZAGREVANJU: Buker sam spržio Tander sa 44 poena, Dončić van stroja!

Sansi strahuju da bi "Durantula" mogao da odsustvuje sa terena čak 4-6 nedelja

Objavljeno: 08:41h

Košarkaši Finiksa pobedili su Oklahoma Siti sa 132:101 i zabeležili četvrtu uzastopnu pobedu. Sanse je predvodio igrač nedelje u Zapadnoj konferecniji, Devin Buker, koj ije ovaj puta zabeležio 44 poena.

Terens Ros je dodao 24, a Kris Pol 18 poena, devet asistencija, četiri skoka i četiri ukradene lopte.

Svi u Finiksu su jedva čekali debi Kevina Durenta pred domaćom publikom, ali on je na zagrevanju povredio levi skočni zglob nakon što se okliznuo!

Iako se momentalno pridigao i sam odšetao s terena, prema prvim informacijama NBA insajdera Šemsa Čaranije, Sansi strahuju da bi "Durantula" mogao da odsustvuje sa terena čak 4-6 nedelja.

U ekipi Oklahome, u kojoj nije bilo najboljeg igrača Šeja Gildžus-Alegzendera zbog problema sa stomačnim mišićem, a Aleksej Pokuševski je odavno van stroja zbog povrede noge, najefikasniji je bio Lindi Voters sa 23 poena.

Košarkaši Bostona pobedili su Portland sa 115:93 i prekinuli niz od tri poraza. Džejson Tejtum se vratio sa 30 poena, od čega šest "trojki", a imao je i sedam asistencija. To je bila 36. utakmica ove sezone u kojoj je Tejtum postigao najmanje 30 poena.

Derik Vajt dodao je 21 poen i sedam asistencija za Seltikse, a Al Horford 17 poena, šest skokova i pet asistencija. U timu nije bilo Roberta Vilijamsa zbog problema sa levom tetivom.

Trejl Blejzersi su prekinuli niz od dve pobede, a najefikasniji u ekipi bio je Demijan Lilard sa 27 poena uz osam asistencija. Džerami Grant dodao je 13 poena, a Trendon Votford 12 poena i 10 skokova.

U ostalim utakmicama Klivlend je pobedio Majami sa 104:100 i ostvario treću uzastopnu pobedu, Nju Orleans je bio bolji od Dalasa sa 113:106, a Meveriksi su ostali bez Luke Dončića koji je doživeo povredu.

Los Anđeles Klipersi zabeležili drugu uzastopnu pobedu trijumfom protiv Toronta 108:100.

Denver je iznenađujuđe poražen od Čikaga, a Atlanta ostvarila tesnu pobedu u Vašingtonu.

Rezultati:

Vašington - Atlanta 120:122 Boston - Portland 115:93 Majami - Klivlend 100:104 Nju Orleans - Dalas 113:106 Denver - Čikago 96:117 Finiks - Oklahoma 132:101 LA Klipers - Toronto 108:100

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.