MORENT SKROZ PODIVLJAO: Najbolji igrač Memfisa opet vitlao pištoljem, pravio lom u STRIPTIZ klubu! (VIDEO)
Dža Morent (Memfis Grizlis), Foto: Profimedia

van kontrole

MORENT SKROZ PODIVLJAO: Najbolji igrač Memfisa opet vitlao pištoljem, pravio lom u STRIPTIZ klubu! (VIDEO)

Nedavno je Dža optužen da je pretukao jednog 17-godišnjaka a onda izneo pištolj u raspravi sa njim

Objavljeno:

Najbolji košarkaš Memfisa, Dža Morent, našao se u centru novog velikog skandala nakon što je optužen da je pretukao jednog 17-godišnjaka a onda izneo pištolj u raspravi sa njim.

Sada je eksplozivni bek na svom Instagram profilu emitovao snimak uživo iz kluba za odrasle na kom se može videti kako polunag maše pištoljem oko glave.

Iako snimci sa lajva nestaju onog momenta kada se završe, neko je uspeo da snimi sve i objavi na Tviteru ponašanje Morenta.

"Grizliji" su momentalno reagovali i suspendovali Morenta na dve utakmice, a u međuvremenu je i NBA liga pokrenula svoju akciju i očekuje se da on bude dodatno kažnjen.

Sve se dogodilo posle poraza Memfisa od Denvera (97:113), a Morent se ponašao potpuno neprimereno profesionalnom košarkašu, mada je prethodno imao 27 poena uz 10 skokova na pomenutoj utakmici.

- Već smo upoznati sa snimkom na kom se vidi Morent i istražujemo šta se dogodilo - napisao je Majk Bas, PR NBA lige.

Sve to znači da će Dža propustiti utakmice u Los Anđelesu protiv Klipersa i Lejkersa. U međuvremenu se preko svog agenta oglasio.

- Preuzimam punu odgovornost za svoje postpuke sinoć. Žao mi je zbog porodice, saigrača, navijača, trenera, partnera i grada Memfisa, kao i čitave franšize Grizlisa, izneverio sam vas - rekao je Morent.

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.