Pogledajte ovo, kao kod kuće: Jokić je zbog Srba bio potpuno van sebe i otkrio reakciju na klupi kad je hteo da napravi faul! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@NoPattern

baš je bio pod utiskom

Pogledajte ovo, kao kod kuće: Jokić je zbog Srba bio potpuno van sebe i otkrio reakciju na klupi kad je hteo da napravi faul! (VIDEO)

Srpski navijači iz Čikaga koji su ispunili arenu zbog njega iznenadili su srpskog reprezentativca
Objavljeno:

Nikola Jokić izbriljirao je na meču protiv Čikaga sa novim tripl-dabl učinkom u ubedljivom trijumfu Denvera, a kako i ne bi kada je imao podršku sa tribina kao da je u Srbiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Brojna srpska dijaspora koja živi u "vetrovitom gradu", došla je u halu da podrži srpskog reprezentativca koji je pravi hit u NBA ove sezone.

JOKIĆ JE OPET MOĆAN: Huk Srba sa tribina i Nikola tripl-dablom pregazili Bikove! (FOTO) (VIDEO)

A pored trenera Majka Melouna koji je bio pod utiskom atmosfere koju su napravili Srbi iz Čikaga, ista stvar je bila sa igračem Nagetsa, koji je rekao da se osećao kao da igra kod kuće.

- Kada vidite u hali toliko srpskih zastava, onda je stvarno lepo igrati pred svojom publikom. Osećao sam se kao da igram kod kuće. Samo pogledajte, svuda okolo su srpske zastave, tako da je stvarno lepo imati svoje ljude ovde - rekao je Jokić.

Bilo je samo pitanje trenutka kad će u Denveru progovoriti srpski, ali ko je očekivao da će BAŠ ON tako zahvaliti Srbiji i srpskom narodu! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.