ON JE JOKIĆU PUSTIO KRV: NBA zvezde ga mrze, udara s namerom da povredi! Zbog TRANSSEKSUALKE ostavio devojku! VIDEO
Dilon Bruks (desno) u duelu sa Nikolom Jokićem, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

ne bira sredstva

ON JE JOKIĆU PUSTIO KRV: NBA zvezde ga mrze, udara s namerom da povredi! Zbog TRANSSEKSUALKE ostavio devojku! VIDEO

Postao je poznat kao jedan od najprljavijih igrača lige, možda je čak nadmašio Patrika Beverlija

Objavljeno:
Nedeljko Đukić

Nikola Jokić je sav izubijan i izgreban završio duel svog Denvera sa košarkašima Memfisa koji očigledno nisu birali sredstva da zaustave dvostrukog MVP-ja NBA lige.

Prokrvarile su ruke Somborca, ali ni to nije bilo dovoljno da sudije sviraju faul u pojedinim situacijama.

"Grizliji" su igrali kako im nadimak kaže, a iako je Jokić imao brojne žestoke duele sa Dezmondom Bejnom i Džerenom Džeksonom, jasno je ko je prednjačio u prljavštinama.

U timu Memfisa za najboljeg defanzivca važi Dilon Bruks koji je redovno zadužen za čuvanje najboljeg igrača protivničke ekipe. Ali, on je termin "čuvanje" baš proširio...

Bruks je postao poznat kao jedan od najprljavijih igrača lige, možda je čak nadmašio Patrika Beverlija, pošto radi sve: provocira, udara, grebe, štipa, a neretko - po procenama nekih stručnjaka - udari s namerom da povredi.

Utisak je da je Bruks baš to uradio u plej-of seriji sa Golden Stetjom, prošlosezonskom polufinalu Zapada, kada je brutalnim udarcem po glavi sprečio polaganje Gerija Pejtona II i ozbiljno povredio košarkaša "Voriorsa".

Ove sezone se bek Memfisa najviše istakao kada je sa zemlje namerno udario u međunožje zvezdu Klivlenda, Donovana Mičela, s kojim je očigledno imao neraščišćena posla dok je ovaj bio u Juti. Mičelu je "puk'o film" pa je izbila manja tuča...

Bruks je imao sukobe i sa Hardenom, Džejmsom, Embidom, Karijem, Lilardom... Prosto, to je njegova igra, a od arbitara zavisi koliko daleko će moći da ide.

A privatni Dilonov život je takođe zanimljiv. On je svoju dugogodišnju devojku ostavio zbog - transseksualke!

Bruks je pre godinu dana šokirao košarkaški svet jer je zaveo brinetu, popularnu Veliku Bambinu ('Big Bambina') koja je transseksualni model.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.