"AKO STVARNO MISLITE DA JE JOKIĆ NAJBOLJI..." Žalostan napad Amerikanca na centra Denvera!
Nikola Jokić, Foto: Tim Nwachukwu / Getty images / Profimedia

jedva dočekao

"AKO STVARNO MISLITE DA JE JOKIĆ NAJBOLJI..." Žalostan napad Amerikanca na centra Denvera!

Rejnolds je praktično sam sebi protivrečio jer Jokić dominira u utakmicama od rezultatskog značaja, a ne onoj koja je za zabavu, kako je sam rekao

Objavljeno:

Tim Janisa Antetokumpa pobedio je u Solt Lejk Sitiju ekipu Lebrona Džejmsa sa 184:175 u Ol-star utakmici NBA lige.

Srbija je imala svog predstavnika na meču svih zvezda i to je, naravno, bio dvostruki uzastopni MVP Nikola Jokić.

Centar Denvera briljira i ove sezone, prvi je kandidat za novo MVP priznanje, a na Ol-star meču se nije previše trošio te ga je završio sa četiri poena, pet skokova i šest asistencija.

Nikola Jokić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Sam je rekao da on nije za ovakve utakmice, slažu se brojni američki novinari, ali svi napominju da Srbin i ne treba da se dokazuje i da je zasluženo na putu da treći put zaredom postane MVP lige.

Ipak, jedan od njih, Džoš Rejnolds, jedva je dočekao slabije brojke "Džoekera" i izneo tvrdnju kojom je pokrenuo lavinu komentara na Tviteru.

- Vidite... Ol-star vikend je, tu smo da se zabavimo i slično. Ali, ako gledate ovu utakmicu i zaista mislite da je Jokić najbolji igrač u NBA, imate veliki problem - napisao je Rejnolds.

Amerikanac je praktično, sam sebi protivrečio, jer Jokić dominira u utakmicama od rezultatskog značaja, a ne onoj koja je za zabavu, kako je sam rekao.

Podsetimo, Nikola Jokić ove sezone u proseku beleži tripl-dabl: ima 24,7 poena, 11,4 skokova i 10,1 asistenciju, dok su njegovi Nagetsi trenutno prvoplasirani na Zapadu.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.