CSKA pobedio, to više nije vest, ali... Teodosić "iskopirao" Jokićevu majstoriju sa Ol stara! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/Fersu Yahyabeyoğlu‏

KAKAV DOKTOR!

CSKA pobedio, to više nije vest, ali... Teodosić "iskopirao" Jokićevu majstoriju sa Ol stara! (VIDEO)

Ako je bilo dileme sa kim je mladi srpski as u potpunosti razvio svoju lucidnost i popularni košarkaški "vic", više je nema
Objavljeno: 16:13h

Hajde čisto da ispoštujemo protokol. Moskovski CSKA slavio je sa 92:88 nad prošlogodišnjim rivalom iz finala VTB lige, ekipom Uniksa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kazanjski tim nikako nije hteo da odustane, koliko god bi CSKA dodao gas, ali je srpski majstor košarke svaki put kada je zagustilo preuzeo odgovornost i izmislio poene - onako u svom stilu.

Teodosić je bio najzaslužniji za trijumf "Armejaca", upisao je dabl-dabl učinak od 19 poena i 10 asistencija. Više poena od njega dao je samo De Kolo, koji je ubacio 23, a Kajl Hajns je dodao 11.

U Uniksu, standardno. Lengford je dao 20 poena, 17 Parahovski, dok je Latavijus Vilijams dodao 11.

VIŠE NEMA SPAVANJA!!! NBA od naredne sezone jači za još jednog SRBINA! (VIDEO)

Međutim, odavno nije vest kada CSKA pobedi u VTB ligi, ali zato Teodosićeve magije nikada neće prestati to da budu. Ovoga puta, podsetio je svakog pravog košarkaškog ljubitelja na činjenicu od koga je Jokić (mislimo to u najboljem mogućem smislu) naučio da bude takav majstor kakav jeste. Gde je pokupio taj košarkaški vic, tu lucidnost koja ga razdvaja od ostalih dobrih košarkaša.

Teo je u prvoj četvrtini poslao pas gotovo identičan onom Jokarinom na utakmici Zvezda u usponu, kada je pronašao Kristapsa Porzingisa.

Uživajte...

BONUS VIDEO: Ludačka završnica utakmice Partizan - Zadar!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.