OBRADOVIĆ BESAN ZBOG UVREDA SA TRIBINA: Trener Partizana RAZOČARAN navijačima!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

morao da reaguje

OBRADOVIĆ BESAN ZBOG UVREDA SA TRIBINA: Trener Partizana RAZOČARAN navijačima!

Iskusni stručnjak apeluje na navijače da prestanu sa skandaloznim ponašanjem

Objavljeno: 20:41h

Košarkaši Partizana su ubedljivo slavili protiv ekipe Spartaka u prvom meču četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća sa 91:69 i tako zakazali potencijalni derbi sa Crvenom zvezdom.

Tokom same utakmice čulo se pogrdno skandiranje publike, zbog čega je trener crno-belih Željko Obradović bio razočaran.

Trener Partizana je pre svega pričao o mladim momcima u Partizanu koji su dobili priliku, a čestitao je i ekipi na pobedi.

- Drago nam je što smo opet u Nišu, koji je uvek bio izvanredan organizator završnice Kupa Srbije. Igrali smo protiv tima sa kojim smo morali da igramo sa istom motivacijom kao oni, nismo dobro počeli, ali smo posle održavali razliku. Bili su u utakmici, pokušavali su da se vrate i čestitam im na tome. Bilo je negde i logično da se ova dva momka puste na teren. Biće zabeleženo da su upisali poene i minute za Partizan. Malo je bio problem što je Smailagić imao četiri faula za minutažu, a sve ostalo je bilo kako je bilo planirano. Tokom utakmice nas sve to tera na promene - rekao je Obradović, koji se potom okrenuo i upravo ka navijačima.

Onda se osvrnuo na nemile scene...

- Ja sam pre godinu i po dana došao u Partizan gde sam sa velikim ponosom govorio zbog čega sam se vratio ovde na konferenciji. Naveo sam neke stvari, kako bih voleo da izgleda Partizan, da jedino navijači bodre naš tim, da ostave provokacije, bacanje predmeta po strani. Večeras sam čuo ružne reči. Voleo bih da to prestane, da navijači bodre jedino naš tim. Večeras su došli u ogromnom broju, zahvaljivao im se na podršci svuda u Areni, pa i na gostovanju. Moraju da nastave da pokazuju ljubav prema timu, ali da ne vređaju nikoga drugog nikada više. Ovo je košarkaška utakmica. Ima mesta gde mogu da ispolje neke bilo kakve stvari koje ispoljavaju na utakmicama. Hvala svima koji su došli, želeo bih da se sve utakmice Partizana pretvore u feštu košarke. Hvala lepo - zaključio je Željko Obradović.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.