Važno obaveštenje za navijače Zvezde pred meč sa Galatom! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

euforija raste!

Važno obaveštenje za navijače Zvezde pred meč sa Galatom! (FOTO)

Zvezda je zato apelovala na navijače da ne bacaju predmete u teren, kao i da ne sede na prolazima, zbog čega je klub samo ove godine platio ukupno 28.500 evra kazni Evroligi
Objavljeno:

Ulaznice za utakmicu Crvena zvezda - Galatasaraj u košarkaškoj Evroligi biće puštene u prodaju u sredu, a koštaće od 1.300 do 10.000 dinara, objavio je klub.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Crveno-beli će dočekati turskog predstavnika u dvorani "Aleksandar Nikolić", a ovaj meč je označen kao utakmica izuzetno visokog rizika.

Zvezda je zato apelovala na navijače da ne bacaju predmete u teren, kao i da ne sede na prolazima, zbog čega je klub samo ove godine platio ukupno 28.500 evra kazni Evroligi.

Cene ulaznica su: Tribine 1.300 ; Parter 4 i B: 2.000 Bela loža: 2.500 Plava loža: 3.000 Loža: 3.500 ; Počasna mesta (bočna strana): 5.000 Počasna mesta: 10.000

Zvezda je saopštila da će, kao i pred ostale utakmice koje organizuje u Pioniru, obavestiti vlasnike sezonskih pojedinačnih karata o svim bezbednosnim protokolima, terminima otvaranja kapija dvorane, i ostalim važnim informacijama pred ovu utakmicu.

BONUS VIDEO: KAO MAJLI SAJRUS: Pogledajte ludorije srpskih odbojkaša na treningu!

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.