GLEDAJ, SUDIJA! Ali sudija nije hteo da gleda, već mu je dao tehničku... Džejms u neverici pao na kolena! (VIDEO)
Patrik Beverli pokazuje fotoaparat sudiji, Foto: Printscreen/Action Netvork

krađa?

GLEDAJ, SUDIJA! Ali sudija nije hteo da gleda, već mu je dao tehničku... Džejms u neverici pao na kolena! (VIDEO)

"Kralj" je vidno promašio usled prekršaja, ali se arbitri nisu oglasili

Objavljeno:

Sinoć je jedan od dva meča koja su otišla u produžetke u NBA ligi bio klasik između Boston Seltiksa i Los Anđeles Lejkersa, a sem bolje igre Seltiksa u tom dodatnom vremenu, čini se da ga je odlučila činjenica da su bili domaćini.

U poslednjem napadu regularnog dela susreta, pri rezultatom 105:105, Lebron Džejms je išao na polaganje kada ga je po ruci udario Džejson Tejtum. "Kralj" je promašio usled prekršaja, ali se arbitri nisu oglasili.

Zbog toga je Džejms čak pao na kolena u neverici, beznadežan zbog ovakve odluke sudija.

Čak je poznati prgavac i brbljivac Patrik Beverli uzeo jedan od fotoaparata i pokazivao sudiji faul, ali je samo zaradio tehničku grešku.

Sa njom se krenulo u produžetak, u kom je Boston bio nešto bolji, verovatno i sa nešto više motiva posle prethodne situacije i slavio je trijumf rezultatom 125:121.

Lebron je bio najefikasniji igrač susreta sa 41 poenom, devet skokova i osam asistencija. Entoni Dejvis je imao 16 poena uz 10 skokova, a Beverli 15 pogodaka.

U pobedničkom taboru tandem Džejlen Braun – Džejson Tejtum je meč završio sa 37, odnosno, 30 poena, a ispratio ih je i Malkolm Brogdon sa 26.

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.