Da li ovo znači da Bjelica ide iz Minesote? (VIDEO)
Foto: Fonetap

Nova trejd bomba!

Da li ovo znači da Bjelica ide iz Minesote? (VIDEO)

Ako ova superzvezda dođe u redove Vukova, to bi veoma lako mogao da bude kraj za našeg reprezentativca, bar što se tiče igranja u ovom klubu
Objavljeno:

Spekulisalo se prethodnih meseci i nedelja da bi Nemanja Bjelica mogao da ode iz Minesote, jer nije uspeo da se ustali u ekipi kao neko ko pravi razliku, što je u Evropi svakako bio.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

A, sada, kako stvari stoje, Derik Rouz napušta Njujork Nikse i prelazi u ekipu iz hladnog Mineapolisa, grada koji je daleko poznatiji po hokeju, nego po košarci.

Kako prenosi ugledni ESPN, nekoliko NBA ligaša kontaktiralo je kolege iz Njujorka kako bi videli mogućnost da ga angažuju, a čini se da je najozbiljnija Minesota. On bi mogao da bude trejdovan za Rikija Rubija.

Minesota, čiji dres nosi i srpski reprezentativac Nemanja Bjelica, trenutno zauzima poslednje mesto u Severozapadnoj diziviji sa 22 pobede i 35 poraza.

A, i za našeg asa, ovo bi mogla da bude prekretnica u NBA karijeri, pošto bi, kako bi se oslobodilo mesta u "salary cap-u" za američku superzvezdu, upravo bivši igrač Taukeramike i Fenerbahčea mogao da bude višak.

Za sada, ovo sve je na nivou spekulacije, ali ne bi bilo nerealno za očekivati da se ovako nešto i dogodi.

BONUS VIDEO: Delije su ćutale 15 minuta, a onda je je zagrmela pesma!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.