JOKIĆU FALILA SEKUNDA DA UĐE U FINALE: Porzingis pobedio Srbina i postao NAJVEŠTIJI IGRAČ NBA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Ol-star vikend

JOKIĆU FALILA SEKUNDA DA UĐE U FINALE: Porzingis pobedio Srbina i postao NAJVEŠTIJI IGRAČ NBA! (VIDEO)

Odlučujući šut uputili su u istom trenutku i... Obe lopte su ušle u isti koš
Objavljeno:

Koliko je NBA evoluirala, najbolje se moglo videti u duelu Nikole Jokića i Kristapsa Porzingisa, igrača visokih 212 i 220 cm sa kontrolom lopte boljom od polovine bekova.

Tradicionalni "izazov veštine" koji se održava drugog dana ol-star vikenda doneo je veliku bitku "malih" i "velikih" (bekova i centara).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U ovom izazovu igrač treba brže od suparnika da predribla tri zamišljena odbrambena igrača, napravi savršenu asistenciju, na drugoj strani terena ubaci zicer, a na kraju pogodi trojku.

Iskreno, pošto Nikola ovo radi gotovo svako veče, očekivali smo da će da pobedi, ali u finalu duela "velikih" pobedio ga je Letonac Kristaps Porzingis.

Pre toga, Nikola je pobedio centra Pelikana Entoni Dejvisa (i tu je promašio asistenciju, dvaput, ali je ubo trojku iz prve).

U već pomenutom finalu "velikih" Nikola je ponovo promašio asistenciju (očigledno mu više odgovaraju bekovi Nagetsa nego rupe na plastičnoj platformi), ali je zato Porzingis promašio prvu trojku.

Gotovo u istom trenutku Porzingis je drugi put pokušao trojku, a Nikola prvi put i... Obe su ušle u isti koš. Nikolina delić sekunde kasnije. Na kraju su se bratski pozdravili, a Porzingis je u superfinalu pobedio "malog" Gordona Hejvorda iz Jute.

- Dobar je osećaj što sam mogao da pokažem svoje umeće, i da pokažem deci šta sve mogu da rade čak i ako su ovako visoki i tanki kao što sam ja - rekao je Porzingis posle pobede.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.