OBRADOVIĆ OTKRIO KAKVA JE SITUACIJA SA BRODZIJANSKIM: To je da se čovek zapita gde mi živimo!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

bio je jasan

OBRADOVIĆ OTKRIO KAKVA JE SITUACIJA SA BRODZIJANSKIM: To je da se čovek zapita gde mi živimo!

Ne znam šta više da pričam na ovu temu. Pogledajte od jula koliko je igrača 'prošlo' kroz Partizan

Objavljeno: 09:21h

Pobedom od 53 razlike Partizan Mozzart Bet sebi je utabao put za gostovanje Valensiji u važnom evroligaškom obračunu.

Ponovo je Željko Obradović mogao da podeli minutažu sa svim igračima, a u sastavu nije bilo Vladimira Brodzijanskog za koga se interesuje njegov bivši klub - Huventud.

- Mi smo doveli u situaciji kada su oba naša centra bili van tima. Smailagić se vratio, imamo situaciju sa Balšom... Postoji ta situacija sa Huventudom, ali donećemo odluku. Nismo još doneli nikakvu odluku. To sve što se priča, to je posao novinara. Pa, danas čitam o tome da je neki igrač, ne znam ni ko je, potpisao za Monako, a bio je kao u pregovorima sa nama... Ne znam šta više da pričam na ovu temu. Pogledajte od jula koliko je igrača 'prošlo' kroz Partizan. To je da se čovek zapita gde mi živimo... - poručio je Željko Obradović posle utakmice.

Željko Obradović
foto: Starsport©

Imao je Obradović poruku za trenera MZT-a Dragana Nikolića.

- Želim kolegi Nikoliću sve najbolje. Nije mu lako, ima dva nova igrača, od toga se ovaj drugi povredio. Videli smo procene, da neće biti u timu nekih mesec dana, što nije lako, pogotovo kada imaš novi tim.

Na pitanje da li ima nešto čime nije zadovoljan u igri, imao je spreman odgovor:

- Prodate lopte... Nema razloga da se traži nešto loše. Izgubljene lopte su sastavni deo košarke. Sada, imate izgubljene lopte koje su posledica dobre odbrane protivnika i one koje su rezultat vaših grešaka i nemaju nikakvog smisla. To je u nekim trenucima bilo prisutno. Sve ostalo je bilo korektno. Ne treba se previše baviti ovom utakmicom jer to nema veze sa realnošću. Čekaju nas utakmice koje su jako važne - zaključio je Obradović.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.